Ostalo

(VIDEO) Will Smith i Chris Rock? Ne, GSP i Wonderboy Thompson!

Stephen Thompson i Georges St-Pierre

 screenshot (Twitter)
Velike UFC-ove zvijezde odradile su parodiju incidenta s dodjela Oscara

Malo je onih koji nisu prokomentirali incident s dodjela Oscara, u kojem su sudjelovali Will Smith i Chris Rock. Različiti stavovi i razmišljanja su zapravo nešto očekivano i uistinu nije bilo previše smisla u prenošenje reakcija borilačke javnosti. Ipak, nešto smo odlučili prenijeti budući da je drugačije od svega ostalog.

Riječ je o načinu na koji su se na navedeno referirali George St-Pierre i Stephen Thompson. Oni trenutno zajedno rade u Karate Combat promociji, kao savjetnici borcima pred novu sezonu, a jedan susret rezultiralo je viralnim videom. Zapravo, parodijom na spomenuti incident.

U videu koji je na Twitteru objavio upravo Karate Combat, vidimo Thompsona kako prilazi Basu Ruttenu i GSP-u, nakon čega slijedi komentar.

"Jeste li gledali Oscare možda? Da se dijeli nagrada za najlošiju frizuru, Georges bi ju svakako osvojio", rekao je Thompson.

Nakon toga vidimo GSP-a gdje ustaje i kreće prema njemu, a epilog svega je šamar koji su kamere jako dobro uhvatile.

Jesu li oni ovih putem htjeli iskazati mišljenje da je sve bilo namješteno? Možemo razmišljati o tome, ali nama nije bitno. Jedino što je bitno je to da je snimka zabavna te da na njoj možemo vidjeti kako dva ljubimca fanova, dva borca uvijek kulturna, pristojna i simpatična, na duhotiv način iskazuju svoj stav prema svjetskim aktualnostima.

Pogledajte!

Linker
22. travanj 2024 11:30