Ostalo

(VIDEO) Započinje PFL playoff, pogledajte sjajnu najavu!

screenshot
 PFL
Ušli smo u mjesec 'doigravanja' druge sezone PFL-a. 48 boraca i borkinja tražit će svoje mjesto među 12 onih koji će posljednjeg dana ove godine nastupiti na finalnoj priredbi. Među njima je Satoshi Ishii, dok kao prva rezerva svoje mjesto još uvijek čeka Ante Delija.

Druga sezona PFL-a do sada je donijela puno uzbuđenja, no čini se kako ono najbolje tek dolazi. Nakon spektakularnog, napetog i nevjerojatno intenzivnog doigravanja koje je donijela prva sezona, fanovi sada ne očekuju ništa manje, a na 48 boraca i borkinja je da se potrude to ostvariti.

Za mjesto u finalu potrebno se boriti dva puta u jednoj večeri. Četvrtfinalne borbe ugovorene su na dvije runde, uz vrlo zanimljivo pravilo. Naime, ako nakon deset minuta sudačke kartice svakom borcu dodijele po jednu rundu, pobjednik je onaj koji je dobio prvu. Možda vam na prvu nije jasno ovo pravilo, no zapravo je jednostavno. PFL ovim načinom želi navesti borce da od prvog trenutka krenu na pobjedu, odnosno žele se riješiti kalkulacija. Pobjednik se istu večer bori još jednom, za mjesto u finalu, tri runde po pet minuta.

Prva priredba na rasporedu je 11. listopada, a tamo će se održati doigravanje turnira ženske lake kategorije i muškog veltera. Nakon toga slijedi 17. listopad i borbe u perolakoj i lakoj kategoriji, dok su poluteškaši i teškaši ostavljeni za 31. listopada. Tamo će se Satoshi Ishii u četvrtfinalu boriti protiv Denisa Goltsova, a svoje mjesto u turniru čeka Ante Delija. On je službena prva rezerva i ozljeda bilo kojeg borca mu osigurava nastup. Čak i ako se to ne dogodi prije "fight weeka", Ante putuje u Las Vegas, vagat će se i bit će plaćen kao da se borio, sve s ciljem da bude spreman u bilo kojem trenutku uskočiti.

Pogledajte kako je PFL to složio u službenu najavu.

Linker
20. travanj 2024 05:29