Ostalo

(VIDEO/FOTO) Wanderlei najavljuje ogroman event s Fedorom, Werdumom, Belfortom,...

Wanderlei Silva
 AYRTON VIGNOLA / Agencia Estado via AFP
Legendarni Brazilac objavio je pa nekoliko sati kasnije i izbrisao poster za zanimljiv borilački event

Čini se kako Wanderlei Silva želi organizirati vrlo atraktivan MMA 'card' na kojem bi se moglo naći pregršt proslavljenih veterana.

Bivši PRIDE prvak i nekadašnji UFC borac objavio je preko društvenih mreža poster za event koji je kao datum imao naveden 21. studenog, a kao lokaciju ranč Mikea Tysona u Desert Hot Springsu (Kalifornija).

Silvin poster prikazao je tri moguća revanša: njegov s Vitorom Belfortom, zatim onaj u kojem bi se našli Tito Ortiz i Rashad Evans te novi obračun Fabricija Werduma i Fedora Emelianenka.

Iznad fotografija poznatih lica stajao je natpis "Fight Club After Dark", a na posteru je pisalo i da nas čekaju dvije uvodne borbe "visokog profila".

Nekoliko sati nakon objave, Silva je istu izbrisao.

U jednoj odvojenoj Instagram objavi, može se vidjeti kako Silvin dugogodišnji trener Rafael Cordeiro razgovara s Robom Hickmanom koji vodi Tysonov ranč i Vitorom Belfortom koji je na prijedlog revanša pokazao interes.

"To će se dogoditi, nešto se 'kuha'. Hajdemo organizirati revanš stoljeća. Bit će to najbolja borba stoljeća", odgovorio je Belfort.

"Onda potpiši ugovor. Ja sam spreman. Ovaj lik već 22 godine bježi od mene", dodao je pak Wanderlei uz video.

Prema informacijama koje kruže po stranim medijima, Silvin poster tek je jedna velika želja i čini se kako smo još uvijek kilometrima udaljeni od nekakvih službenih potvrda.

Screenshot (Twitter)

Linker
24. travanj 2024 00:57