Ostalo

Vlasnik PFL-a o Ngannouu: ‘Vraća se u oktogon ranije od predviđenog, jedva čekam gledati taj meč

Francis Ngannou

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Poznato je da bi se trebao boriti protiv prvaka teške kategorije, Brazilca Renana Ferreire

Potvrđen je povratak Francisa Ngannoua u MMA sredinom ljeta u Saudijskoj Arabiji. PFL nije očekivao da će se "Predator" vratiti MMA-u prije početka sljedeće godine, ali nakon poraza od Anthonyja Joshue u boksačkom ringu prije nekoliko tjedana, sada smo jako blizu da ga ponovno gledamo u kavezu.

Ngannou će povratak napraviti na priredbi koja će na "cardu" imati Larissu Pacheco, Cris Cyborg i Cedrica Doumbea. Nakon brutalnog poraza nokautom od "AJ-a", obožavatelji i stručnjaci očekivali su da će bivši prvak UFC-a brzo zaboraviti na boksačke rukavice.

Međutim, s mnoštvom ugovornih obveza koje je trebalo ispuniti, vremenski okvir za povratak Kamerunca u sport u kojem se proslavio bio je zamagljen misterijom... Sve do sada.

“Navijam za ‘Predatora‘ cijelo vrijeme, vraća se u oktogon ranije nego što je planirano, hoće li to biti već u srpnju – možda, hoće li to biti tek u rujnu – kasnije sigurno ne. Sada ćete imati priliku vidjeti Ngannoua u PFL-u protiv prvaka teške kategorije, Renana Ferreire, kojoj se najviše veselim“, rekao je vlasnik PFL-a Donn Davis za MMA Hour.

Ngannouova povratnička borba bit će nedvojbeno jedan od najvećih PFL događaja godine. Debi u PFL-u bit će mu u poznatom okruženju - Rijadu, Saudijskoj Arabiji, istom gradu u kojem se suočio s Furyjem i Joshuom u boksačkim mečevima u listopadu 2023. odnosno ožujku 2024.

"Detalje o ostatku ‘carda‘, u smislu mjeseca i točnog vremena, nećemo objaviti još otprilike dva mjeseca", zaključio je Davis.

Linker
24. travanj 2024 08:26