Ostalo

‘Volio bih da Mike ovo ne radi. Izgleda dobro na tim snimkama od 30 sekundi, ali želim ga vidjeti na sparingu i na više rundi‘

Mike Tyson i Jake Paul 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Unatoč svim upozorenjima, Mike će ovaj meč ipak odraditi, naravno ukoliko mu sa zdravljem sve bude kako treba

Hoće li legendarni Mike Tyson uspjeti pobijediti toliko mlađeg Jakea Paula, vidjet ćemo u jedanaestom mjesecu ove godine. Fanovima ove legende boksa vjerojatno neće biti lako gledati taj meč, a pogotovo zbog činjenice da će se raditi o profesionalnom meču, a ne ekshibicijskom, čemu su se mnogi ipak nadali.

Međutim, neustrašivi Mike Tyson pristao je staviti kao ulog rizik od profesionalnog poraza od ‘‘YouTubera‘‘, što bi zauvijek ostalo zapisano u njegovom omjeru. Joe Rogan jučer je izjavio kako bi radije da ne mora gledati taj meč, ali da u svakom slučaju podržava Mikea:

‘‘Volio bih da to ne radi. Volio bih da od cijele te stvari nije bilo ništa. Volio bih da nije bilo ništa od ideje da se čovjek od 58 godina bori protiv čovjeka od 28. Iako, ja moram reći da ga u potpunosti podržavam ukoliko je to ono što želi. Što, zar će živjeti zauvijek? Ne, neće. Možda želi još jednom pokušati, možda mu tijelo može izdržati još jednu borbu. Ne znam‘‘, rekao je Rogan u svom podcastu.

‘‘Izgleda odlično na fokuserima, ali i ja mogu dobro izgledati na fokuserima, pogotovo na tim videima od 30 sekundi. Ono što želimo vidjeti jest sparing. Želim ga vidjeti kako udara vreću nekoliko rundi. Želim vidjeti kako mu se kreću noge‘‘, dodao je.

Unatoč svim upozorenjima, Mike će ovaj meč ipak odraditi, naravno ukoliko mu sa zdravljem sve bude kako treba. Prvi meč upravo je otkazan zbog Tysonovog narušenog zdravstvenog stanja, a vidjet ćemo hoće li uspjeti zdrav ući u ovaj meč.

Linker
17. rujan 2024 21:07