Ostalo

White o novim generacijama u SAD-u: ‘Hrpa je***ih pi***ca, Khabibova ekipa iz Dagestana može preuzeti ovu zemlju!‘

Dana White

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
‘Postajemo mekani i slabi‘, istaknuo je čelni čovjek UFC-a

O takozvanoj krizi maskuliniteta na Zapadu, izazvanoj, između ostalog, društveno-tehnološkim promjenama, ali i (radikalnim) lijevoliberalnim politikama, u posljednje se vrijeme sve češče govori u javnom prostoru, pa tako i među pripadnicima borilačkog svijeta. Na medijskoj konferenciji oči UFC 295 priredbe Jiri Prochacka, primjerice, istaknuo je kako bi volio da se u budućnosti neki od UFC-ovih "evenata" održi u Pragu argumentirajući to rečenicom kako: "Ovih dana u Europi ima puno p***i od muškaraca (pussyman)". Tri tjedna kasnije, i Dana White se, govoreći o novim generacijama muškaraca na području Sjedinjenih Američkih Država, koristio vrlo sličnim narativom, a moglo bi se reći da je otišao i korak dalje.

"Ako sada krenemo u rat, jeste li sigurni u ovu generacije koje sada imamo? Da će ti tipovi izaći i upasti negdje na neku je**nu plažu? Postoji mala šačića ljudi dolje oko Biblijskog pojasa (regija na jugu SAD-a) koji će zapravo ustati i boriti se za ovu zemlju upravo sada. To je zastrašujuće", rekao je White za Full Send, pa zaključno povukao paralelu s Dagestanom:

"Khabibova ekipa iz Dagestana bi mogla doći i preuzeti ovu zemlju ovog trenutka jer su nove generacije hrpa je***ih pi***ca. Postajemo mekani. Postajemo slabi. Svakih deset godina postajemo mekši i slabiji".

Linker
21. srpanj 2024 11:23