Ostalo

YouTube zvijezda Logan Paul u Bellatoru?! 'Coker mu poslao zanimljiv poziv!'

KSI vs. Logan Paul II
 DAZN
YouTube mega zvijezda Logan Paul, bi svoju "borilačku" karijeru mogao nastaviti u Bellatoru! Barem tako pišu američki mediji nakon što mu je predsjednike promocije Scott Coker javno poslao poruku da mu se javi.

Logan Paul je nedavno debitirao u profesionalnom boksačkom ringu u revanšu protiv KSI-ja. Iako je izgubio podijeljenom odlukom sudaca, gotovo jednoglasna je ocjena kako se dvojac jako dobro pripremio za meč s obzirom da se radi o boksačkim početnicima. Nakon prvog dvoboja koji je održan u Velikoj Britaniji, a koji je doživio priličan uspjeh, revanš se dogodio u studenom, u Los Angelesu. Priredba (i meč) su se prenosili na DAZN-u, a u gledalištu su se mogle vidjeti i poznate face poput Israela Adesanye, Tyrona Woodleyja, Mike Tysona, Justina Biebera ili Dana Bilzeriana. Sve u svemu, radilo se o komercijalnom uspjehu pa je za očekivati nastavak priče.

S obzirom je Dana White već javno potvrdio da UFC nikada neće u svoje redove dovesti Paula, unatoč mogućem meču protiv CM Punka koji se nametao, očito je priliku odlučio pokušati ugrabiti glavni čovjek konkurentske promocije.

"Ako si u Miamiju za vrijeme SuperBowla, javi se!", poručio je javno, preko Twittera, Coker Paulu što je očekivano izazvalo lavinu reakcija fanova, ali i američkih medija koji su to protumačili kao poziv na pregovore za eventualni angažman.

YouTube zvijezda je u više navrata isticao da bi se volio okušati i u slobodnoj borbi. Za Bellator je nedavno debitirala porno glumica Rebecca Bryggman, poznatija kao "Orion Starr", pa zašto onda ne bi i Logan Paul, koji ima preko 20 milijuna pretplatnika na YouTube platformi?!

Linker
19. travanj 2024 05:50