Ostalo

Zajednička priredba Bellatora i Rizina doživjela promjenu u ‘main eventu‘! A.J. McKee ipak neće nastupiti

McKee vs. Freire

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Priredba je na rasporedu ovog vikenda, točnije u nedjelju, 30.7. od 6:00 ujutro. Ukoliko ustajete gledati UFC 291, ova priredba će početi točno nakon njega

Ovog tjedna Bellator i Rizin održavaju zajedničku priredbu, a izgleda da su bili zadovoljni rezultatima koje su postigli na samom kraju prošle godine. A.J. McKee i Patricky ‘‘Pitbull‘‘ Freire su se trebali boriti u sklopu Bellatorovog Grand Prixa u lakoj kategoriji, ali taj meč ipak nećemo gledati.

Ono što je za sada poznato jest da je McKee iz borbe povučen iz medicinskih razloga, ali Freire neće ostati bez protivnika. Dapače, borit će se protiv Rizinovog prvaka Roberta de Souze! Bit će to nova glavna borba večeri, a promocije su to noćas najavile na press konferenciji.

Detalji oko McKeeovog zdravstvenog stanja nisu otkriveni, ali poznato je da će on biti zamjena za nastavak turnira. Moglo bi se zaključiti da se onda ne radi o nečemu previše ozbiljnom, ali bi ipak valjalo pričekati da se oglase iz organizacije i objasne što se točno dogodilo McKeeju.

Također je samo par dana ranije na ‘‘card‘‘ dodana još jedna borba. Prvak perolake kategorije Patricio Freire će se boriti protiv Chichira Suzukija (10-3 MMA) u ‘‘catchweightu‘‘ do 69 kilograma, a borba će se održati na Rizinovom dijelu eventa.

Priredba će se održati u legendarnoj Saitama Super Areni, a od poznatijih imena će nastupiti još i Andrey Koreshkov, Lorenz Larking i mnogi drugi. Priredba je na rasporedu ovog vikenda, točnije u nedjelju, 30.7. od 6:00 ujutro. Ukoliko ustajete gledati UFC 291, ova priredba će početi točno nakon njega.

Linker
03. svibanj 2024 05:59