Regija

Aleksa Camur zahvalio Miočiću na udarcima u glavu: 'Ako primim to, mogu primiti sve!'

Aleksa Camur
 screenshot
Vrlo raspoložen bio je Aleksa Camur nakon što je upisao pobjedu na Dana White's Tuesday Night Contender showu, koja mu je donijela ugovor s UFC-om. Zahvalio se Stipi Miočiću na svemu, između ostalog i na udarcima koji su ga učinili čvršćim.

Camur je već imao isplanirano putovanje kod rodbine u Srbiju, koju nije vidio nekoliko godina, da bi mu došao poziv za nastup u showu. Putovanje je odmah otkazao i krenuo u trening, da bi se sve na kraju isplatilo. Postao je novi član UFC-a, a za posjet domovini će svakako biti vremena.

"Ići ću sad u Srbiju i na putovanja svaka dva ili tri mjeseca, obećavam svima", rekao je nasmiješeni Aleksa odmah nakon borbe reporterki Lauri Sanko. Onda se ipak okrenuo na ono što je doživio u Octagonu

"Znao sam da je protivnik snažan tip, velik, visok i da mijenja gard. Pratili smo njegovo kretanje, imali smo trening partnere koji su to dobro odradili i znali smo što trebamo napraviti. Trenirao sam koljeno, inače sam ga čak često pogađao u tijelo, no sad je sjelo na glavu", otkrio je što je bio plan za ovu borbu, koji je na kraju upalio.

Aleksa se za ovu borbu pripremao zajedno sa Stipom Miočićem. Pomogao je Stipi da se pripremi za Daniela Cormiera, ali je otkrio i kako je Stipe pomogao njemu. Velikim dijelom sparinzima koje odrađuju i upravo tome je pripisao svoju mogućnost primanja udarca, koja se primijetila u ovoj borbi. Za to su zapravo zaslužni svi u Strongstyle dvorani.

"Ti tipovi me udaraju poprilično jako. Znao sam pogoditi Stipu par puta, no onda on na mene krene samo još jače. Boli i nije lako, ali sam znao da ću izdržati i udarce ovog tipa, ako mogu izdržati Stipine. Stipe, hvala ti na svemu, Jeffu Hughesu također, kao i svim ostalim trening partnerima", poručio je Aleksa svojim trening partnerima.

On se sad nalazi u vrlo zanimljivoj UFC diviziji, gdje ga čekaju razne opcije dobrih borbi. No, uz talent kakav je prezentirao i to kakvom govori Stipe Miočić, nema sumnje da on može daleko. Uostalom, tek mu je 23 godine.

Linker
14. travanj 2024 22:45