UFC

Dana White: Stipe Miočić me nazvao, a on nije čovjek kojem se govori ne

Dana White
 screenshot
Tijekom objašnjenja zašto je Aleksi Camuru dodijelio UFC ugovor, Dana White je otkrio kako ga je Stipe Miočić nazvao odmah nakon borbe njegovog mladog kolege i ostavio mu značajnu poruku.

Aleksa Camur nastupio je u posljednjoj borbi od ukupno pet održanih unutar UFC-ove dvorane. Unatoč impresivnoj predstavi, nije mogao biti siguran da će ga Dana White odabrati, budući da je više pobjednika bilo jednako impresivno kao on. Sve je ovisilo o tome hoće li se Dana White odlučiti za njega. U prve dvije sezone rijetko je kad predsjednik promocije odabrao više od dva ili ponekad tri imena, iako je ove sezone bilo par iznimaka. No, nije Aleksi bilo lako kad je čak troje pobjednika prije njega dobilo dobrodošlicu u UFC od strane Whitea. Ipak, čim je predsjednik UFC-a krenuo sa svojim objašnjenjem, sve je bilo jasno. Također, nije loše kad uz sebe imaš jednog od najopasnijih ljudi na svijetu.

"Već tijekom prve runde sam rekao da će ovo biti sjajna borba čim ova dvojica krenu napadati. Ovaj momak je velik, jak, raznovrstan i sad je 5-0. Stipe Miočić me već nazvao i rekao da mi je bolje da ga dovedem u UFC. A Stipi se ne govori ne", rekao je White, nakon čega je Camur krenuo prema reporterki Lauri Sanko.

I u prijenosu se odmah nakon borbe vidjelo kako White s nekim telefonira, a sad je poznato kako je to bio bivši UFC-ov prvak teške kategorije. Kasnije je White rekao još nešto o tijeku razgovoru. Čim se javio tijekom snimanja, odmah je bilo jasno kako ga zove netko važan.

"Stipe mi je rekao da mu moram vjerovati, kako je ovaj momak budućnost. Rekao je kako je nevjerojatan borac s kojim radi svaki dan i kako smo vidjeli samo dio onoga što je on sposoban", ispričao je predsjednik UFC-a.

Miočić je 23-godišnjeg Camura već ranije uzeo pod svoje i uz UFC-ovog teškaša Jeffa Hughesa je on zapravo najčešći Stipin sparing parter. Sad će se njih trojica moći zajedno pripremati za borbe u Octagonu. Kao što već jako dobro znamo, Stipina iduća borba je 17. kolovoza i tad će pokušati savladati Daniela Cormiera i vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

Linker
16. travanj 2024 15:37