Regija

Aleksandar Ilić izgubio je u prvoj rundi protiv legendarnog Shlemenka pa izjavio: ‘Prerani prekid!‘

Aleksandar Ilić

 SCREENSHOT/YOUTUBE/RCC
Ruski borac pokazao je hrvačku klasu i lakoćom slavio

Nakon što ih je šokirao u osmom mjesecu prošle godine, Aleksandar Ilić došao je odraditi revanš s Alexanderom Shlemenkom. Samo 21 sekunda trebala mu je da utiša Jekaterinburg prvi put, a ništa manje nije očekivao ni ovom meču. Ipak, ovog puta fortuna mu nije bila naklonjena.

Odmah na početku dogodio se gaf jer je Shlemenku ostala bočica vode u kavezu. Meč je krenuo, a već nakon 20-ak sekundi Ilić je bio dolje, no brzo se uspio ustati. Ta se sekvenca ponovila, a onda je Shlemenko pokazao hrvačku moć i brutalnim "takedownom" opet prizemljio "Jokera" koji je uputio nekoliko dobrih "upkickova", no nije se uspio izvući iz te pozicije. Nakratko je ruski borac uzeo leđa, ali se Ilić nakratko izvukao. Nažalost po njega, Shlemenko se ustao, počeo ga bombardirati udarcima te je sudac prekinuo meč par sekundi prije kraja prve runde.

Nakon borbe Ilić je izjavio:

"Žao mi je zbog poraza, ali čestitam mu. Ipak, mislim da je sudac prerano prekinuo borbu i želim trilogiju!"

Mogli bi se povlačiti repovi jer je sudac stvarno i mogao malo dulje pustiti borbu i ne prekidati, ali prošlost se ne može promijeniti tako da, što je, tu je.

Ovo je bio šesti poraz u karijeri srpskog borca, a ne preostaje mu ništa drugo nego da se vrati jači i bude spremniji za eventualni treći meč ako do njega dođe.

Linker
26. travanj 2024 17:21