Regija

Aleksandar Ilić napustio KSW, nije poznato gdje će nastaviti karijeru

Aleksandar Ilić
 Screenshot (youtube, Ksw)
MMA borac iz Srbije vijest je objavio na svom Instagram profilu

32-godišnji srpski borac Aleksandar ''Joker'' Ilić (13-4-0, 2-2 KSW) više nije član KSW-a, najjače poljske MMA organizacije. Godine 2019. debitirao je i odmah ostavio sjajan dojam. Protivnik mu je bio Damian Janikowski, nekadašnji olimpijski hrvač, a sada profesionalni MMA borac. Iako je Poljak dominirao većim dijelom borbe, ''Joker'' se nije predavao te je fantastičnim high kickom (''question-mark kick) nokautirao Janikowskog početkom treće runde.

Ilić je nakon toga nastupio na KSW 51 priredbi u Zagrebu, no Cezary Kesik ugušio ga je u drugoj rundi. ''Joker'' u iduća dva nastupa ostvaruje polovičan uspjeh. Izgubio je od Michala Materle, a u zadnjem nastupu nokautirao je Adriana Dudeka u prvoj rundi borbe. Aleksandar se danas oglasio na svom Instagram profilu.

''Želim iskoristiti ovu priliku da se obratim svojim fanovima. Želim zahvaliti UFD Sports Managementu i svom menadžeru Ivanu Dijakoviću na podršci i prilici da se borim za najjaču europsku organizaciju KSW. Nakon isteka prvog ugovora, nismo uspjeli pronači zajednički jezik te produljiti ugovor na još četiri borbe s KSW-om. Htio bih zahvaliti i gospodinu predsjedniku (KSW-a) Martinu Lewandowskom kao i Macieju Kawulskom i Wojslavu Rysiewskom što su me doveli u KSW. Imao sam nevjerojatnih trenutaka u toj organizaciji. Bila mi je čast ući u KSW-ov kavez i boriti se pred poljskim i balkanskim fanovima. Dao sam sve od sebe da pružim najbolje stvari za organizaciju i fanove. Hvala mom timu, trenerima, sparing partnerima, sponzorima te obitelji i prijateljima. Službena objava oko mojih budućih koraka te organizacije u kojoj nastavljam karijeru uskoro će biti objavljena.'', napisao je ''Joker'' u svojoj objavi.

Nestrpljivo iščekujemo objavu oko nastavka karijere i nadamo se kako će Aleksandar Ilić pronaći u najmanju ruku jednako dobar angažman kao što je imao protekle četiri borbe. Radi se o borcu koji može pružati atraktivne borbe u stojci i sigurno će biti privlačna akvizicija raznim MMA organizacijama.

Linker
20. travanj 2024 10:09