Regija

Aleksandar ‘Joker‘ Ilić dobio protivnika za Brave-ovu priredbu u Beogradu! Ništa od meča s Barbirom

Aleksandar Ilić

 Instagram, Aleksandar Ilić
Iako su počele kružiti informacije da će uskočiti Barbir nakon što je Sousa otkazao, to nije točno nego Ilića čeka poljski veteran

Nakon što je Aleksandru ‘‘Jokeru‘ Iliću propala borba sa Cleberom Sousom na Brave-ovoj priredbi u Beogradu, počela je potraga za novim protivnikom. Đani Barbir je tom prilikom na svom Instagram profilu počeo objavljivati ‘‘storyje‘‘ koji su aludirali na to da će on biti zamjena, te su neki počeli i prenositi kako je taj meč dogovoren.

No, to nije istina na žalost brojnih regionalnih fanova. Ilić je putem svog Instagram profila objasnio kako mu meč s Barbirom za Brave uopće nije ponuđen, tako da je cijela ta priča između njih opet ostala na početku.

Danas je objavljen i novi protivnik za ‘‘Jokera‘‘, no ovoga puta su informacije službene. Kako je Sousa otkazao borbu, zamjena je pronađena. Radi se o sparing partneru Damiana Janikowskog, a njegovo ime je Marcin Naruszczka. Marcin je 39-godišnji borac koji je u svojoj karijeri istvario omjer od 23 pobjede, 12 poraza i 2 meča bez pobjednika. Borio se i na FEN-u, Oktagonu, KSW-u i nekim manjim organizacijama, a Ilić mu je nedvojbeno jedan od najtežih protivnika do sada.

Marcin se do sada borio protiv Borysa Mankowskog i Andrzeja Grzebyka od malo zvučnijih imena, a od obojice je izgubio. U posljednjih šest nastupa je triput slavio i triput je poražen, a sada će imati priliku i protiv ‘‘Jokera‘‘.

Brave 69 priredba će se održati u Beogradu 18.2., a originalno su kružile informacije da ju predvodi Darko Stošić protiv Shamila Gazieva u borbi za titulu. To se također pokazalo netočnim, jer ta borba neće biti za titulu, ali protivnik mu je ostao isti.

Linker
27. ožujak 2024 11:28