Regija

Alen Babić: ‘Milun je u boks ušao gledajući Hrgovića na OI, ovo što on sad izjavljuje je dno dna‘

Alen Babić

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Još jednom je Alen Babić dobio niz zanimljivih pitanja putem Instagrama

Nerijetko Alen Babić odluči svojim fanovima i pratiteljima dati priliku da mu postave pitanja, a na neka od njih on onda odluči javno odgovoriti. Uvijek to bude zanimljivo pa je naravno tako bilo i na dan kad je izašao intervju Filipa Hrgovića za emisiju Sport nedjeljom. Tako ne treba čuditi što se veliki broj pitanje doticao upravo "El Animala". I nije se "Savage" ustručavao reći što misli.

Odgovore je davao putem InstaStoryja, a čak nekoliko pitanje odnosilo se na to zašto Filip Hrgović izuzetno sporo govori.

"Ja sam čuo da je Hrgović pao na glavu kad je bio jako mali, tužna priča za koju je ne znam je li istinita. Možda nije, ali čini se kao da je", odgovorio je Babić na pitanje kakvo zapravo često dobiva.

Hrgovića nije izbjegao niti kad je dobio pitanje bi li prihvatio meč protiv trećeg uspješnog hrvatskog teškaša, Petra Milasa.

"Ne bih se nikad borio protiv Petra Milasa, on je moj brat. Ali, imam dobru ideju. Timski meč, Petar Milas i ja protiv Filipa Hrgovića i Pedra Diasa", iznio je ideju uz osmijeh na licu.

Pitanje se ticalo i sparinga, za koje je Hrgović izjavio kako se na njima igrao s Babićem. Čini se da je Alen ipak odgovorio prije nego je vidio taj komentar, jer bi možda onda odgovor sgiurno bio još žešći. Ovako je samo objasnio zašto sparinzi zapravo ne bi trebali biti relevantan uzorak za usporedbu ili prognozu.

"Ljudi ne znaju da sam ja s tim idiotom sparirao iza mojih noćnih smjena. Radio sam od srijede do subote, do 6 ujutro. Znači, odradim petak do 6 ujutro i onda dolazim u 12 na sparing jer on neće navečer nego hoće ujutro. Shvatit ćete svi koliko je to slab čovjek", rekao je, odmah odgovorivši na vrlo kontretno pitanje o tome kad će se njihov meč dogoditi:

"Ljudi, pa nikad se to neće dogoditi, morate shvatiti. To je čovjek koji je uzeo godinu dana priprema u Miamiju, za Radonjića. Godinu dana američkog kampa za Radonjića. Za Molinu se spremao na Kubi ili gdje već i katastrofa meč. Ja u Dubravi i prekid u četvrtoj minuti. Razmislite o tome."

Na kraju je preostalo ono što je diglo podosta prašine, Hrgovićev savjet Marku Milunu. Naime, izjavio je Filip kako mu se Milun čini drag dečko, ali da bi za svoje dobro trebao prekinuti boksačku karijeru. Babić je stao u obranu svog prijatelja, timskog kolege i glavnog sparing partnera.

"To je dno dna. Marko Milun je počeo trenirati boks nakon što je gledao idiota na Olimpijskim igrama. Dakle, doslovno zbog njega je krenuo u boks. I onda ovaj to kaže. Dečko je toliki idiot, ali naplatit će mu se to sve", zaključio je Babić tu temu za koju vjerujemo kako je zapravo tek otvorena i da će se o njoj još itekako pričati.

Linker
18. travanj 2024 13:11