Regija

Filip Hrgović dobio novog protivnika: Čeka ga neporaženi borac rodom iz Srbije

Filip Hrgović

 Goran Mehkek/CROPIX
Amerikanac Scott Alexander nažalost otkazao je nastup protiv našeg ponajboljeg boksača

Kasnu promjenu doživio je idući nastup Filipa Hrgovića. Ponajbolji hrvatski boksač ipak neće boksati protiv Scotta Alexandera. Američki boksač iz zasad nepoznatih razloga neće boksati protiv ''El Animala'', no zamjena je ekspresno pronađena. Samo četiri dana ranije, uskočit će Emir Ahmatović (10-0-0, 7 KO).

Radi se o boksaču koji nastupa pod njemačkom zastavom, no rodom je iz Srbije. Zasad je neporažen u profesionalnoj boksačkoj karijeri, a odradio je ukupno deset mečeva. Prema Boxrecovoj ljestvici, Amhatović je 119. teškaš svijeta, dok je Alexander na 181- poziciji. Dakle, Hrgoviću kao zamjena uskače boksač koji je osjetno bolje rangiranog od prvotno planiranog protivnika.

Ahmatović u dosadašnjoj karijeri nije pobjeđivao neka zvučnija imena i meč protiv Filipa Hrgovića ujedno je i njegov najveći meč u dosadašnjoj karijeri. Mjesto održavanje i dalje je MGM Grand Arena u Las Vegasu, a priredba će se održati u noći sa subote na nedjelju. Filipov meč na rasporedu bi trebao biti u nedjelju, 03:00 sata iza ponoći.

U svakom slučaju, dobra je stvar što Hrgoviću nije propao meč te će protiv Ahmatovića imati priliku za 14. pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri.

Linker
24. travanj 2024 11:15