Regija

Andrej Pešić bi se do kraja godine trebao boriti s bivšim izazivačem u WBC-ovoj bridger kategoriji!

Andrej Pešić i Ryan Rozicki

 Instagram (andrej Pešić, Ryan Rozicki)
Veliko pojačanje je doveo u svoj menadžment tim, a izgleda kako su rezultati i više nego vidljivi

Nedavno je srpski boksač Andrej Pešić dobio veliku priliku kada je bivšem prvaku Ilungi Makabuu pomagao u pripremama za posljednji meč. Iako je Makabu izgubio, Andrej je rekao da je tu stekao vrijedno iskustvo, ali je i počeo surađivati s njegovim menadžerom Tarikom Saadijem te mu se sad otvaraju mnoga vrata.

Andreja dugo nije bilo, tako da nam je njegov otac i trener Bratislav u kratkom razgovoru otkrio što se trenutno događa s ovim perspektivnim boksačem. Ponuđen mu je nedavno meč na ‘‘short notice‘‘, no Andrej i njegov tim su to odbili:

‘‘U suradnji s našim novim menadžerom Andrej je dobio ponudu za meč u Kanadi protiv domaćeg borca Ryana Rozickog. Andrej je nedavno prešao u bridger kategoriju gdje se trenutno nalazi na 13. mjestu, a Rozicki je već boksao za titulu u ovoj kategoriji dok ju je držao Oscar Rivas‘‘, rekao nam je Bratislav.

‘‘Mogu reći da bi Andrej u ovom meču objektivno imao jako dobre šanse, ali su nam dali samo 30 dana za pripremu te iz tog razloga nismo mogli prihvatiti ovaj meč. Trebao se održati 10.6. No, velika je vjerojatnost da će Saadi do kraja godine uspjeti ugovoriti ovaj meč. Trenutno pregovaramo da Andrej odradi bar jedan meč do kraja sedmog mjeseca i ljetne pauze, ali ako ne bude neka dobra ponuda, čekat ćemo meč protiv Rozickog‘‘, dodao je.

S obzirom da je Rozicki bivši izazivač, Andreju bi eventualna pobjeda nad njim donijela jako puno toga. Osim toga, jedini poraz u karijeri je doživio upravo u tom meču, tako da se Andreju svakako sada isplati odraditi taj meč.

Linker
27. travanj 2024 04:05