Regija

Ante Delija dobio protivnika za ovosezonski debi u PFL-u, na putu do obrane naslova nasuprot njega će stajati bivši UFC borac

Ante Delija

 Screenshot (youtube, Pfl)
‘Hodajuća nevolja‘ nastupit će u šestom mjesecu u Atlanti na PFL-u 5

Nakon što je nedavno obznanjeno da će najbolji hrvatski teškaš i aktualni prvak PFL-ove teške kategorije Ante Delija nastupiti na priredbi koja će se održati 16. lipnja (šesti mjesec) u Atlanti, danas je stigla i potvrda o tome tko će s njim dijeliti oktogon.

Delijin protivnik na PFL-u 5 bit će 36-godišnji Amerikanac Maurice "The Crochet Boss" Greene (11-7). U prvom kolu Amerikanac je slavio protiv Brazilca Marcela Nunesa tehničkim nokautom u drugoj rundi te na kontu ima pet bodova. Upisao je i osam nastupa u najprestižnijoj svjetskoj MMA organizaciji, UFC-u te upisao četiri pobjede i isto toliko poraza, a posljednji tamošnji nastup mu datira iz svibnja (peti mjesec) 2021. godine kada ga je jednoglasnom sudačkom odlukom porazio Marcos Rogerio de Lima.

Podsjetimo, Delija je u prvom kolu ovogodišnjeg turnira trebao nastupiti protiv Gonzala de Castra, no bio je primoran otkazati svoj nastup zbog ozljede. Posljednji put stupio je u kavez upravo kada je i osvojio pojas i milijun dolara protiv Matheusa Scheffela, a iskreno se nadamo da će u tom ritmu nastaviti i protiv Greenea te ući u playoff ovogodišnjeg turnira, a na kraju krajeva i obraniti pojas te osvojiti novih milijun dolara.

Linker
17. travanj 2024 00:41