Regija

Ante Delija pred bitku za milijun dolara: ‘Nikad nisam bio željniji borbe!‘

Ante Delija i Mirko Filipović
 Instagram
Hrvatski teškaš jedva čeka početak velikog natjecanja i okršaje s poznatim imenima

Dugo smo čekali, a onda u utorak i konačno saznali kako izgleda PFL-ov teškaški roster pred početak nove, treće sezone natjecanja u kojem je pobjednicima po kategorijama zajamčena čak milijun dolara vrijedna nagrada.

Ono što nas je posebno razveselilo kada smo pregledavali PFL-ov popis je ime Ante Delije. Sjajni hrvatski teškaš našao se među 10 uglednih lica koja kreću u bespoštednu bitku, a ime njegovog protivnika na otvaranju sezone nešto je što bismo trebali saznati u narednim danima.

Ante se u akciju vraća 6. svibnja, a bit će mu to prvi nastup nakon pobjede nad Olijem Thompsonom. Od tog je meča, a ujedno i zagrebačke KSW 51 priredbe prošlo već 15 mjeseci i očito je da se Ante zaželio natjecanja. A da je tako, 30-godišnji Dubrovčanin sam je potvrdio u reakciji koju je preko društvenih mreža podijelio sa svojim fanovima.

"Sretan sam što sam opet dio PFL organizacije i nikad nisam bio željniji borbe. Jedva čekam da turnir krene! Uskoro će se znati i moj prvi protivnik", napisao je Ante na Facebooku.

A tko bi sve mogao 'Hodajuću nevolju' dočekati u kavezu, možete pogledati u nastavku članka:

image
PFL teškaši
Professional Fighters League

Linker
20. travanj 2024 09:16