Regija

Ante Delija zbog ozljede otkazao borbu u drugom kolu PFL turnira

Ante Delija
Ante Delija je otkrio kako je u svojoj prvoj borbi unutar PFL turnira teške kategorije ozlijedio šaku i zbog toga će biti prisiljen otkazati nastup u drugom kolu. Nada se kako će mu bodovi koje je zaradio u prvoj borbi biti dovoljni za mjesto u doigravanju.

Delija je u prvom kolu savladao Carla Seumanufatu sudačkom odlukom nakon tri runde, a za drugo kolo dodijeljen mu je Francimar Barroso. Ipak, tu borbu planiranu za 8. kolovoza neće odraditi. Danas je na Instagramu otkrio kako je doživio ozljedu.

"Ozlijedio sam se u posljednjoj borbi. Slomio sam šaku. Nažalost, iduću borbu propuštam, ali bit ću spreman za playoff, ako prođem po broju bodova", napisao je Delija u svojoj objavi.

Budući da je prvu pobjedu upisao sudačkom odlukom, zaradio je samo tri boda. Sudeći po prošloj sezoni, s tri boda je moguće proći, no Anti će se morati poklopiti neki drugi rezultati. Između ostalog, i zbog tog će razloga morati dodatno navijati za svog timskog kolegu Satoshija Ishiija. On se bori protiv Jareda Rosholta, koji je u prvom kolu poražen. Poredak teške kategorije nakon prvog kola možete vidjeti ispod teksta, kao i popis borbi u drugom kolu.

PFL 6 - Popis borbi

Teška kategorija

Kelvin Tiller vs. Denis Goltsov
Satoshi Ishii vs. Jared Rosholt
TBA vs. Francimar Barroso
Ali Isaev vs. Carl Seumanutafa
Valdrin Istrefi vs. Muhammed Dereese
Alex Nicholson vs. Zeke Tunei-Wily

Linker
26. travanj 2024 16:58