Regija

Antonio Plazibat dogovorio novu borbu! Za mjesec dana ga čeka rumunjski nokauter

Antonio Plazibat

 Instagram (glory Kickboxing)
Radi se o Glory 82 eventu, a lokacija je Bonn u Njemačkoj

Dolaskom Alistaira Overeema u Glory i još k tome pobjedom nad Bardom Harijem, našem Antoniu Plazibatu poremetili su se planovi oko osvajanja titule u teškoj kategoriji. Ono što sada gotovo sigurno slijedi jest borba između Verhoevena i Overeema, tako da je Plaza tu ispao zapravo na najgoru poziciju.

Međutim, Antonio ne namjerava čekati nikoga. Upravo su stigle vijesti iz Gloryja da je u govorio novu borbu, i to već sljedećeg mjeseca! U njemačkom Bonnu ga čeka desetorangirani borac Raul Catinas, Rumunj koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima 48 profesionalnih borbi.

Catinas je u Gloryju nastupao samo jednom, a to je bilo u devetom mjesecu prošle godine kada ga je pobijedio Nordine Mahhiedine jednoglasnom sudačkom odlukom. U svojoj borilačkoj karijeri Catinas ima 41 pobjedu i sedam poraza, a nokautom je slavio čak 33 puta. Ovaj 34-godišnji borac je deseti na službenoj rang ljestvici, a treba reći da je hrabar jer je prihvatio prvog Plazibata.

Catinas se inače borio i na FFC-u, a na FFC 3 je u Splitu izgubio od Igora Jurkovića. Borio se u svojoj karijeri još i sa Dževadom Poturkom te Domagojem Ostojićem, no od prošle godine ga nismo gledali u ringu.

Antonio Plazibat ovime je pokazao kako uistinu ne bira protivnike nego rješava sve koji stanu ispred njega. Izgleda da ne namjerava čekati još godinu dana do potencijalnog napada na titulu, tako da se može reći da je Plazibat uistinu pravi borac.

Plazibat i Catinas borit će se na Glory 82 priredbi u Bonnu, a datum je 19.11.

Linker
11. travanj 2024 02:12