Regija

Antonio Plazibat nokautirao Marokanca pa prozvao prvaka: ‘Ricoooo gdje se skrivaš?!‘

Antonio Plazibat

 Orange Pics BV/Alamy/Alamy/Profimedia
Aktualni prvak više neće moći pronaći izgovor

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nokautirao je u revanšu Marokanca Tarika Khbabeza, ovaj put u trećoj rundi borbe. Plazibat je dominirao tijekom čitave borbe, a fatalnu desnicu lansirao je u trećoj rundi nakon čega je Marokanac pao na pod, a sudac odmah prekinuo borbu. Ovo mu je bio treći brutalni nokaut u posljednje tri borbe.

Ovo je bio klasičan "walk-off" nokaut i još jedna potvrda o tome kako se odluka o nabijanju tjelesne mase pokazala kao puni pogodak s obzirom na viđeno u posljednje tri borbe. Ovime je Plazibat još jednom potvrdio kako mjesto prvog izazivača pripada upravo njemu i pritom je odmah nakon borbe prozvao prvaka: "Ricoooo gdje se skrivaš?!"

Ako nakon viđenog do sada Rico i dalje bude tražio druge protivnike ispast će da uistinu izbjegava našeg Antonija, unatoč tome što je nedavno izašla snimka na kojoj se čuje kako ismijava našeg borca dok priča sa Adegbuyijem prije same borbe protiv Plazibata. Tada mu je rekao kako se Plazibat bori glupo i da se samo oslanja na jake udarce. Što se tiče dijela za jake udarce svakako je u pravu.

Plazibat je u prvoj borbi protiv Marokanca nokaut plasirao u drugoj rundi, dok je ovoga puta to napravio u trećoj. Kako god bilo, ovime je dokazao da pripada samome svjetskom vrhu i čini se kako mu je borba protiv Rica gotovo pa zagarantirana.

Svjetski mediji već su se raspisali o Antonijevoj pobjedi, a "zapalile" su se i društvene mreže, pogotovo Twitter. U glavnoj borbi večeri u lakoj kategoriji Tyjani Beztati obranio je svoj pojas prvaka.

Linker
14. svibanj 2022 17:54