K1 i Boks

Rico Verhoeven odgovorio Plazibatu, a hrvatski kickboksač poručio: ‘Hoćeš li ovako trčati i u ringu?‘

Rico Verhoeven

 Koen van Weel/AFP/Profimedia
Prvak Gloryjeve teške kategorije prozvan je od strane našeg Plazibata

Šest dana prošlo je od posljednjeg nastupa Antonija Plazibata. Najbolji hrvatski kickboksač upisao je svoju treću uzastopnu pobjedu, nokautiravši Marokanca Tarika Khbabeza.

28-godišnji Solinjanin nokautirao je ''Tenka'' u trećoj rundi na Glory 80 Studio eventu. Potvrdio je Plazibat time prvu poziciju na ljestvici izazivača u Gloryjevoj teškoj kategoriji, a meč za titulu trebao bi uslijediti kasnije ove godine.

Rico Verhoeven Gloryjev je prvak teške kategorije i po mnogima najbolji kickboksač svijeta. Nizozemac drži pojas još od 2014. godine i apsolutni je kralj teške kategorije u kickboksu. Plazibat je trenutno glavni kandidat za skinuti ga s trona, a hrvatski borac nakon pobjede nad Khbabezom izravno je prozvao Verhoevena:

''Rico, gdje se skrivaš?'', bila je Plazibatova poruka.

Verhoevenov odgovor došao je preko društvenih mreža. Rico je podijelio video s treninga uz kratki odgovor Plazibatu:

''Ovdje sam!''

Što se same snimke tiče, uglavnom se sastoji od raznih trkačkih vježbi kojima Rico radi na svojoj kondiciji i radu nogu. Plazibat nije naročito impresioniran viđenim i putem svog Instagram storyja poručio je Verhoevenu:

''Hoćeš li ovako trčati i u ringu ili ćeš se boriti?''

image

Plazibatov Instagram story

Instagram (antonio Plazibat)

U svakom slučaju, Plazibat je privukao pažnju Verhoevena i obojica su krenuli s promoviranjem tog meča. Kada će ih Glory upariti, saznat ćemo u periodu koji nam slijedi.

Linker
23. travanj 2024 22:17