Regija

Antonio Plazibat obratio se fanovima putem Instagrama: ‘Nema opravdanja, bolji je pobijedio‘

Antonio Plazibat

 Instagram (antonio Plazibat)
29-godišnji hrvatski kickboksač ne ustručava se priznati da je jednostavno odradio loš meč

Dugo neki kickboksač nije pridobio srca hrvatskih fanova onoliko koliko ih je pridobio Antonio Plazibat. 29-godišnji hrvatski teškaš posljednjih godina bilježio je fantastične rezultate, ali fanove je pridobivao i svojom prizemljenošču te vrlo zanimljivom osobnošću.

Nažalost, Plazibat je sinoć ‘‘zapeo‘‘ kad je bilo najbitnije i izgubio je u meču za privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije. Tariq Osaro trebao je biti posljednja stepenica prije borbe s Ricom Verhoevenom, dugogodišnjim kraljem Gloryjeve teške kategorije.

Očekivala se još jedna rutinska pobjeda Plazibata, ali Osaro je prekinuo niz od četiri uzastopne pobjede i nokautirao je Plazibata u petoj rundi. Za očekivati je kako Plazibat ipak neće pretjerano tugovati zbog tog poraza i brzo će se vratiti u svoj standardni ‘‘modus operandi‘‘. Vidljivo je da iako utučen, Antonio se dobro nosi s porazom i ne ustručava se priznati da je odradio loš nastup. To donekle potvrđuje i njegovo obraćanje fanovima putem Instagrama. Plazibat je otvoreno priznao da je protivnik jednostavno bio bolji.

‘‘Ekipa, hvala svima na potpori. Oprostite što sam vas razočarao, što sam se borio nikako i to je to. Nema opravdanja, bolji je pobijedio, što drugo reći? Hvala svima na potpori i veliki pozdrav od mene.‘‘, rekao je Plaza u kratkom videu koji je objavio putem Instagram ‘‘storyja‘‘.

Veće štete nema na licu našeg teškaša, ali jasno da će najveći problem predstavljati slomljena lijeva ruka. Plazibat sigurno želi nastupiti na Gloryjevom turniru osmorice koji je na rasporedu krajem ove kalendarske godine, a nadamo se da će se uspješno oporaviti i da će stići adekvatno se pripremiti za taj zahtjevni turnir koji će se održati tijekom jedne večeri.

Linker
28. travanj 2024 12:17