Regija

Antun Račić, Erko Jun, Denis Stojnić, Ahmed Vila: Svi oni će nastupiti na skorašnjoj EMC 9 priredbi

Antun Račić

 Foto Olimpik/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Braća Dijaković organiziraju event prepun kvalitetnih boraca i uzbudljivih mečeva

Nakon dva poraza u nizu i gubitka KSW-ova pojasa, Antun Račić (25-10-1) nastupima će se vratiti pod okriljem Elite MMA Championship (EMC) promocije. 31-godišnji ''Killer'' nastupit će na EMC 9 priredbi koja će se održati 16. travnja (četvrti mjesec) u Dusseldorfu.

Protivnik će mu biti 25-godišnji Brazilac Jeovanny de Oliveira (9-2-0). Oliveira je trenutno u nizu od četiri uzasotpne pobjede, a posljednji nastup odradio je u drugom mjesecu ove godine. Polugom na ruci u prvoj rundi, pobijedio je Wiliamyja dos Santosa (3-1-0). Čak sedam svojih pobjeda, de Oliveira je upisao submissionom i jasno je odakle dolazi najveća prijetnja za Račića.

Antun je pet puta gubio ''submissionom'', a posljednji poraz koji je upisao protiv Jakuba Wiklacza, došao je nakon gušenja ''giljotinom''. ''Killer'' je ipak puno iskusniji od protivnika iz Brazila i nadamo se povratku pobjedničkim stazama.

EMC je inače promocija pod vlasništvom braće Dijaković i UFD Gyma. Brojni regionalni borci dobivaju priliku boriti se na njihovim eventima, a tako će biti i ovaj put. Martina Batura (6-3-0) čeka obračun s Brazilcem Maiconom Douglasom (7-3-0).

Ahmed Vila (7-4-1) protiv Saida Eidija (6-7-0) tražit će prvu pobjedu od 2017. godine. Erko Jun (4-2-0) obračunat će se s Poljakom Szymonom Wrzesienom (4-2-0), a gledat ćemo i dvoboj Denisa Stojnića (14-3-0) kojeg čeka Ivo Ćuk (19-11-0).

Čak će i donedavni KSW-ov prvak perolake kategorije nastupiti na ovom eventu. Radi s o Danielu Torresu (12-5-0) koji nakon poraza od Salahdinea Parnassea i gubitka titule, povratak pobjedama traži protiv Argentinca Nica Cocuccija (11-4-1).

EMC je uistinu dobre borce ugovorio za svoju novu priredbu i puno zanimljivosti čeka nas na ovom eventu.

Linker
19. travanj 2024 07:09