Regija

Arijan Gorički dogovorio revanš protiv Herrere! Dobit će priliku osvetiti nedavni poraz

Gorički vs. Herrera

 Arijan Gorički
Hrvatski boksač će dobiti priliku osvetiti težak poraz nokautom koji je doživio nedavno

Hrvatski boksač Arijan Gorički uskoro dobiva priliku osvetiti poraz iz trećeg mjeseca ove godine od iskusnog Carila Herrere (43-6, 26 KO). ‘‘Archie‘‘ je tom prilikom izgubio nokautom u desetoj rundi, a sada će na zagrebačkom Velesajmu pokušati ispraviti greške koje je nedavno napravio.

Iako je pružio odličan meč, Herrera je ipak pokazao klasu i pošteno pobijedio našeg boksača. Arijan nam je otkrio kako je revanš već zakazan za 14.10. ove godine, a povodom toga se oglasio i sam:

‘‘Drago mi je da ćemo ponovno zajedno ući u ring kako bi mogao ispraviti svoju grešku. U prvoj borbi vodio sam cijelu borbu, zbog želje da ga nokautiram ja sam bio taj koji je na kraju bio nokautiran 20 sekundi prije kraja borbe" rekao je Gorički.

"Ja sam osoba koja ne zna živjeti u sredini, ili ću biti na vrhu, pokušavajući doći do vrha, ili neću biti nigdje.“, napisao je Gorički na Instagram profilu. "Za svakoga tko misli da zna razlog zašto sam izgubio, nema razloga za brigu, dovoljno sam pametan da vidim svoju grešku i radim na njoj. Postoji samo jedan razlog zašto sam nokautiran, a to je zato što kada se boriš protiv boraca svjetske klase koji su jaki, ako ne vidiš udarac, otići ćeš spavati, jednostavno. Odabrao sam lošu taktiku za borbu, ali bez obzira na to sam cijelu borbu komotno pobjeđivao. Nikad nisam vidio udarac jer je došao iz čudnog kuta i stava južnjaka, zato sam platio cijenu i dobio lekciju do kraja karijere‘‘, nastavio je.

‘‘Srećom, dobio sam novi datum da ispravim grešku i vratim se tamo gdje sam trebao biti.Kako u životu, tako i u sportu, svaka lekcija koja te unazadi u životu je zapravo dobra za tebe, ako otkriješ u čemu je bio problem, ispraviš ga i suočite se s problemom, ne bi se smjelo ponoviti u budućnosti.. I to je dobra lekcija da zapravo naučite o sebi, tko ste zapravo, vidite tko je s vama i tko su vam pravi prijatelji.", zaključio je ‘‘Archie‘‘.

Što reći nego da se nadamo kako će Gorički svoju priliku iskoristiti i osvetiti nedavni poraz.

Linker
26. travanj 2024 06:37