Regija

Babić je presretan jer mu nastup nije otpao: ‘Ovu borbu posvećujem čovjeku koji je stvorio ‘Savagea‘

Alen Babić vs Eric Molina
 Matchroom Boxing
Hrvatski boksač Alen Babić saznao je ime zamjene za Lucasa Brownea koji je otkazao meč

Iskusni Eric Molina pristao je uskočiti u meč protiv Alena Babića kao zamjena za Lucasa Brownea. Sjajne su to vijesti za ''Savagea'' koji je izuzetno željan što češćih nastupa i teško bi mu palo otkazivanje nastupa u londonskoj O2 Areni. Radi se o velikoj boksačkoj priredbi u režiji Matchrooma, a predvodit će ju borba između Dilliana Whytea i Otta Wallina.

Nitko niti ne sumnja kako je Babić oduševljen najnovijim vijestima, a svoju radost i zahvalnost podijelio je putem svog Instagram profila. Posebno istaknut je Dillian Whyte koji je zapravo i jedan od najzaslužnijih za Babićevu dosadašnju profesionalnu boksačku karijeru.

''Ovako timovi funkcioniraju i ovako se obavljaju stvari! Uzmite svoju je**nu olovku i zapisujte! Ovako izgleda kad netko vjeruje u vas! Svoju najveću borbu posvećujem čovjeku koji je stvorio 'Savagea' - Dillianu Whyteu'', započeo je Babić te se dodatno zahvalio ostatku svog tima.

''Količina vjere koju moj tima ima u mene stvara mi toplinu oko srca. 'Savage' će prikladno odgovoriti, na jedini način koji poznaje - kaosom i uništenjem. Spreman sam kao i uvijek. Ova (pobjeda) biti će za moj tim.''

Portal Boxing Scene također prenosi ''Savageovu'' izjavu, a Babić je rekao:

''Savage ponovno poziva svoju vojsku. Pozornica je O2 Arena, protivnik je Eric Molina. 'Savage' dolazi kući. Bol je na meniju te noći, prigrlimo ju. Ne želim normalnu borbu, želim bolnu. Eric Molina, nadam se da si spreman jer ovo će biti bolna borba. Sretna ti Noć vještica.'', rekao je Alen Babić.

Eric Molina iskusan je boksač s 28 pobjeda i sedam poraza. 2016. godine borio se protiv Anthonyja Joshue za IBF-ov pojas u teškoj kategoriji, ali je izgubio nokautom u trećoj rundi borbe. Borba protiv Babića biti će mu treća ove godine. Molinu pamtimo i po meču s Filipom Hrgovićem iz 2019. godine. Hrvatski boksač slavio je nokautom u trećoj rundi, a Babić će sigurno biti motiviran da posao odradi još brže. Međutim, Molina najavljuje težak meč za ''Savagea''.

''Teška kategorija trenutno gori. Ovo su eksplozivne borbe kakve ljudi žele vidjeti. Planiram iskoristiti svoju veličinu i iskustvo kao prednost. Ovo je jako, jako opasna borba za Babića.'', osvrnuo se Eric Molina na nadolazeći meč protiv ''Savagea''.

Babića u svakom slučaju čeka renomirani protivnik i sjajna je vijest da se ipak pronašla zamjena za Lucasa Brownea.

Linker
20. travanj 2024 06:59