Regija

Babić mora na operaciju: ‘Postalo je nepodnošljivo, doktor je kroz par minuta shvatio težinu ozljede‘

Alen Babić
 Fight Site
‘Učim isključivo na svojim greškama pa sljedeći put neću zbog ‘hrabrosti‘ izgubiti dva mjeseca‘

Alen Babić i njegovi fanovi morat će za novi nastup hrvatskog teškaša pričekati barem do ljeta.

Prema informaciji koju je 'Savage' sam objavio na Facebooku, jednom od najpopularnijih hrvatskih boraca slijedi operacija desnog ramena.

"Moja #savagearmy ,obavještavam vas da me neće biti u ringu barem do ljeta. Za par dana me očekuje operacija desnog ramena, ozljeda koju vučem od zadnje borbe s kojom se nisam mogao pomiriti te sam trenirao svaki dan. Što je bol bila jača to sam ja jače trenirao, ali postalo je nepodnošljivo pa sam otišao najboljem doktoru kojeg poznajem Tadiji Petroviću koji je kroz par minuta shvatio težinu ozljede te smo nakon MR slike dogovorili operaciju. Kao i do sad, učim isključivo na svojim greškama pa sljedeći put neću izgubiti dva mjeseca zbog 'hrabrosti'. Krećem opet ispočetka... Savage", napisao je Babić.

Alen je neporažen u profesionalnoj karijeri, a u svih šest dosadašnjih nastupa uspio je nokautirati svoje suparnike.

Iako ništa nije bilo službeno potvrđeno, Babić je sedmu pobjedu navodno trebao loviti protiv bivšeg dvostrukog izazivača Erica Moline. Kao prvi termin za taj okršaj spominjao se posljednji vikend u siječnju, ali se onda pojavila opcija s početkom ožujka. No, sada ni to više nije u igri...

Spomenimo i da je u međuvremenu Matchroom potvrdio da će Molina 6. ožujka boksati protiv neporaženog Fabija Wardleyja i to na eventu kojeg predvodi velike revanš Alexandera Povetkina i Dilliana Whytea.

Linker
26. travanj 2024 09:59