Regija

Bojan Veličković dobio bonus za najbolju izvedbu večeri: Srpski borac nagrađen je pristojnom cifrom novca

Bojan Veličković

 Screenshot (instagram, Oktagon Mma)
Iskusni srpski borac po dobrom će pamtiti nastup na Oktagon 46 eventu

Fantastičan nastup, vjerojatno jedan od najboljih u karijeri, sinoć je pružio Bojan Veličković. Nekadašnji član UFC-a i PFL-a doslovno je prošao kroz Davida Kozmu u polufinalu Oktagonovog turnira u velter kategoriji i sada je samo na korak od osvajanja tog turnira.

Veličković je iskusnog češkog borca nokautirao u prvoj rundi, a gotovo od prve sekunde dvoboja vidjelo se da će Veličković imati glavnu riječ u tom obračunu. Velike probleme Bojan je radio svom protivniku pogađajući lijevim ‘‘midle kickom‘‘ i Kozma je brzo počeo paničariti i tražiti rušenje. Bojan je ostao smiren u takvim situacijama, sjajno je branio pokušaje rušenja i nastavljao je dominirati u stojci. Na koncu je došao do pobjede nokautom, a osvoji li turnir krajem kalendarske godine. čeka ga izdašna nagrada.

Osvajač ‘‘Tipsport Gamechanger‘‘ turnira osvojit će glavnu nagradu u iznosu 300 tisuća eura. Veličković je još uoči početka turnira istaknuo kako želi taj novac jer planira otvoriti svoju dvoranu, a očito je želja izrazito velika. Izgubi li finalni meč protiv Andreasa Michailidisa, Veličkoviću će pripasti 130 tisuća eura iz turnirskog fonda.

Osim turnirskog fonda, Veličković u svakom meču zarađuje i honorar koji mu je zagarantiran nastupima za češko-slovačku organizaciju, ali nije poznato koliko točno Bojan zarađuje u toj organizaciji. Ono što je poznat, jest podatak da je sinoć podebljao svoju zaradu za dodatnih 5 tisuća eura bonusa.

Oktagon je na svojim društvenim mrežama obznanio dobitnike bonusa, a Bojan je nagrađen za najbolju izvedbu večeri. Radi se o pristojnoj bonus cifri kojom je Bojan samo zaokružio svoju fantastičnu polufinalnu večer. Oktagon 46 event u Frankfurtu pamtit će po dobrom, a nadamo se da će krajem godine okruniti svoje maestralne turnirske izvedbe. Dosad je porazio trojicu protivnika, preostao je samo Grk Michailidis.

Linker
24. travanj 2024 13:30