Regija

Bojan Veličković pobijedio prekidom u prvoj rundi borbe, kickovi su bili presudni

Bojan Veličković
 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Srpski borac Bojan Veličković nastupio je na ‘‘OKTAGON 25‘‘ priredbi te upisao novu pobjedu

Bivši UFC-ov borac Bojan Veličković (19-10-2) odradio je svoj debi za češku MMA organizaciju ''OKTAGON''. Njegov protivnik bio je Francuz Emmanuel Dawa, a borba se održala u velter kategoriji. Borac iz Srbije upisao je pobjedu prekidom nakon pet minuta borbe.

Kut francuskog borca odlučio je prekinuti borbu prije početka druge runde. Veličković je odličnim calf kickovima konstantano napadao nogu protivnika te Francuz jednostavno nije mogao nastaviti nakon prve runde. Bojan je upisao treću pobjedu u nizu i s nestrpljenjem iščekujemo što je iduće za ''Serbian Steela''.

Srpski borac odradio je šest borbu unutar najjače svjetske MMA promocije. Upisao je dvije pobjede, tri poraza te jedan remi. Nažalost, nakon dva poraza u nizu koje su mu nanijeli Darren Till te Jake Matthews, vodstvo UFC-a odlučilo je prekinuti suradnju s Veličkovićem. Bojan je ubrzo potpisao za PFL, no nakon pobjede u debiju, zaredao je pet borbi bez pobjede (četiri poraza i remi). Djelovalo je kako karijera talentiranog Veličkovića strelovitom brzinom ide ka dolje, no čini se kako je Bojan ponovno posložio stvari u svojoj glavi. Nadamo se kako će se pobjednički niz potrajati što je dulje moguće.

Linker
10. travanj 2024 13:20