Regija

Bojan Veličković sljedećega mjeseca ponovno nastupa u Oktagonu: Čeka ga bivši UFC borac

Bojan Veličković

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Bit će to Bojanov peti meč pod okriljem Oktagona

Sljedećega mjeseca ćemo u Oktagonovom kavezu ponovno gledati Bojana Veličkovića! Nakon što mu osvajanje titule nije pošlo za rukom, Bojan je sada pred novim izazovom i to već za nešto više od mjesec dana na Oktagonovom eventu u Frankfurtu gdje ga čeka bivši UFC borac.

Bojan Veličković u dvanaestom je mjesecu prošle godine napao Oktagonovu titulu u velter kategoriji, no nažalost je tehničkim nokautom poražen od prvaka Davida Kozme u četvrtoj rundi borbe. No, Veličkoviću nije bilo potrebno puno za oporavak te je već u trećem mjesecu ove godine odradio novu borbu i to protiv Matea Kertesza, kojeg je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Bojanov protivnik sljedećeg mjeseca bit će Leandro ‘Buscape‘ Silva, bivši UFC borac. U najjačoj promociji je ukupno proveo oko dvije godine, a ostvario je tri pobjede, četiri poraza, te je protiv Drewa Dobera meč bio neriješen. ‘Apollo‘ je inače u UFC-u radio laku kategoriju, a u Oktagonu je ipak u velteru. Okušao se i u lanjskom PFL-u, no odmah je u prvom meču poražen.

Po službenoj Oktagonovoj rang ljestvici Veličković je prvi izazivač, dok je Silva četvrti. Bit će ovo ukupno peti Bojanov meč u Oktagonu, gdje mu ide jako dobro. Poražen je samo jednom i to u meču za titulu od već navedenog Kozme, a nadamo se da će pobijediti iskusnog Brazilca i tako još jednom zaraditi napad na pojas.

Linker
24. travanj 2024 04:39