Regija

Bojan ‘Želva‘ Kosednar debitirat će pod okriljem FNC-a, suprotstavit će mu se prekaljeni borac Fight Companyja

Bojan Kosednar i Aleksandar Janković

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Oba borca imaju puno iskustva na regionalnoj sceni

Došlo je vrijeme i za prvi regionalni okršaj na FNC 12 koji nije za pojas. Srpski borac, Aleksandar Janković (15-12), snage će odmjeriti sa slovenskom MMA legendom Bojanom "Želva" Kosednarom (12-14. Riječ je o borcima koji su svoje borilačko iskustvo skupljali po cijelome svijetu, a u dosadašnjem borilačkom rezimeu upisali su nastupe protiv gotovo svih najboljih regionalnih boraca u njihovoj kategoriji.

Nakon posljednjeg poraza na FNC 5 protiv Ivice Truščeka, Aleksandar Janković se odlično "vratio" te u borbu protiv Želve ulazi s respektabilnim nizom od tri pobjede. Vjerujemo da Janković ulazi u ovu borbu posebno motiviran kako bi podebljao svoj pobjednički niz za još jednu pobjedu, te u borilački rezime upisao pobjedu protiv regionalne legende kao što je Kosednar.

Međutim, 02. rujna Želva ulazi u kavez s potpuno drugim planovima. Bit će njegov debi u FNC kavezu, a s obzirom na to da se već neko vrijeme pregovaralo o njegovom nastupu u FNC-u, čvrsto vjerujemo kako će se publici prezentirati u najboljem mogućem izdanju. Želva je jedan od veterana regionalne MMA scene, međutim želja za borbom i dalje tinja u njemu te jedva čeka po prvi puta zakoračiti u FNC kavez.

Ovo je zasigurno meč kojeg regionalna publika jedva čeka, a organizacija je posebno sretna što ćemo ga gledati upravo u čudesnom ambijentu pulske Arene.

Ulaznice su puštene u prodaju prije nekoliko dana, a možete ih nabaviti na eventim.hr ili na svim benzinskim postajama Petrola.

Linker
30. travanj 2024 02:17