Regija

Rusi Minev vraća se u oktogon FNC-a, protivnik u pulskoj Areni bit će mu neporaženi austrijski talent

Rusi Minev i David Travniček

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Bugarin se vraća prvi put nakon FNC 10 eventa u Ljubuškom

FNC organizacija danas je službeno objavila još jednu borbu preliminarnog dijela večeri eventa u pulskoj Areni, a u njoj će se naći dva vrlo talentirana borca, Rusi Minev (2-0) i David Travniček (2-0).

Mineva smo prvi puta upoznali 2021. godine na Armagedon turniru gdje je pokazao potpunu dominaciju od četvrtfinala do finala. Riječ je o borcu s bogatim amaterskim iskustvom, a svoj borilački put započeo je u hrvanju slobodnim stilom gdje je osvojio brojne medalje na državnim i međunarodnim natjecanjima. Nakon hrvanja okušao se u MMA vodama gdje se pokazao jednako uspješnim (šest puta državni prvak).

Nakon što je postao Armagedon prvak, gledali smo ga u Ljubuškom na FNC 10 priredbi gdje je dominirao od prve do posljednje minute borbe te u konačnici slavio jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Gergeliyja Szentpalija. Riječ je o borcu koji ima nevjerojatan kardio te konstantnim pritiskom i ofenzivnim hrvanjem odvodi svoje protivnike u duboke vode na koje niti jedan njegov protivnik do sada nije imao rješenje.

Ovoga puta, slobodno možemo reći da Mineva čeka najteži zadatak u FNC-u jer će nasuprot njega stajati iznimno talentirani finalist treće sezone Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige, David Travniček. U međuvremenu, David je uspješno sanirao ozljedu koju je zadobio neposredno prije Armagedon finala te smo ga posljednji put gledali u superborbi na polufinalu 4. sezone Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige, gdje pokazao potpunu dominaciju od prve do zadnje minute te u konačnici slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi protiv Abrahama Salimona Are-a.

Jasno je da nečija nula mora otići, a čija će to biti, saznat ćemo za nešto manje od tri tjedna, 2. rujna.

Linker
02. svibanj 2024 09:48