Regija

Bojković ostao bez protivnika pa FNC-u dao ideju: ‘Želim za dobrodošlicu razbiti njegovu ružnu facu‘

Marko Bojković

 Uroš Arsić
Ilyas Omarov ipak neće biti protiv Marka Bojkovića na FNC 5 priredbi u Zaboku

Sve popularniji regionalni MMA borac, Marko Bojković, morat će se pripremiti za protivnika različitog od onog koji mu je bio planiran. Naime, 26. ožujka u Zaboku neće mu se suprotstaviti Ilyas Omarov. Ta informacija za sada nije došla od strane organizatora, ali je Bojković to otkrio putem svoje objave na Instagramu.

Mladić iz Karavukova u Vojvodini izjavio je kako smatra da se Omarov uplašio te je dodao kako ga više ne zanima borba protiv tog ruskog borca. Naravno, u svom je stilu odmah sam odlučio FNC-u dati prijedlog za zamjenskog protivnika. Odabrao je borca podosta poznatog u regiji, koji je baš ovog mjeseca postao članom FNC-a.

"Imam briljantnu ideju. Dajte mi Živka 'The Pussy' da razbijem njegovu glavu. 70, 73, 75, 77 kilograma, svejedno mi je. Samo želim razbiti tu ružnu facu kao dobrodošlicu u moj kavez!!! FNC, pritisnite ga snažno da mora prihvatiti ovu borbu, jer ga je strah", napisao je Bojković, prozvavši poznatog bugarskog borca, kojem još uvijek nije službeno najavljen prvi nastup u borilištu hrvatske promocije.

Ako se pita Jivka Stoimenova, borba protiv Bojkovića nije ono prema čemu on gleda, no ne iz straha, kako je sam napisao. On želi protiv sebe vidjeti poznatije i iskusnije borce.

"Haha, ja se ne borim protiv novajlija. Treba ti malo više iskustva da bi se borio protiv mene, a ne taj tvoj impresivni 2-0 omjer", napisao je Stoimenov.

image
screenshot (Instagram)

Kasnije je Bugar još dodao kako ga zanimaju borci poput Vase Bakočevića, Miloša Janičića i Croate Barrija.

Naravno da je Bojković to sve dočekao "na volej" pa je uslijedio odgovor s njegove strane.

"Znao sam da si pič*ica haha, znao sam da te strah", napisao je, dodavši izravno obraćanje Draženu Forgaču, koje možete vidjeti ispod odlomka.

image
Screenshot (instagram)

Imamo li novi rivalitet u FNC-u i hoće li on završiti borbom koja bi bez sumnje podigla podosta prašine? To trenutno znaju samo borci i FNC organizacija. U svakom slučaju, pozitivno je da se nešto događa te da se rivaliteti stvaraju, to može samo podići popularnost scene, a time i vrijednost boraca.

Naravno, sumnjamo da će ovdje stati, ali bit će prilike u narednim danima pisati o nastavku ovoga što je bez sumnje započelo.

Linker
26. travanj 2024 00:35