Regija

Bomba iz FNC-a! Miran ‘SloRocky‘ Fabjan u borbi za titulu na FNC 19 priredbi u Puli!

Miran Fabjan

 FNC
Fabjan je uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Ivana Vitasovića samo devet dana prije borbe

FNC 19 priredba dolazi nam uskoro, točnije 7. rujna u pulskoj Areni. FNC je maloprije objavio kako je Ivan Vitasović, koji je trebao braniti titulu teške kategorije protiv bivšeg UFC teškaša Yorgana De Castra, morao otkazati svoj nastup zbog ozljede.

Međutim, Miran ‘‘SloRocky‘‘ Fabjan dolazi spasiti stvar! Fabjan je već postao pravi miljenik cijele regije zbog svog karaktera i sposobnosti da napravi pravi show, a nakon što je na FNC-u 17 1. lipnja bio nadomak pobjede protiv vrlo favoriziranog Darka Stošića, slovenski borac je podigao svoj broj obožavatelja u nebo. Sada nastavlja istim tempom jer samo je devet dana od priredbe u Puli, ali Fabjan ipak spremno kaže ‘‘DA‘‘.

‘‘Miran ‘SloRocky‘ Fabjan uskače, spreman ući u rat protiv Yorgana De Castra, snagatora s UFC i PFL iskustvom, ali to nije sve... Pobjednik će biti okrunjen titulom privremenog FNC prvaka teške kategorije!‘‘, napisao je FNC na Facebooku.

De Castro (11-5) je upisao dva poraza u PFL-u prošle godine, ali se vratio ove godine na pobjedničke staze s dvije odlične nokaut pobjede.

Fabjan (4-3) nastavlja graditi svoj imidž pravog i neustrašivog borca i sigurni smo da će opet oduševiti FNC publiku u potrazi za svojom petom profesionalnom MMA pobjedom. Sretno, Mirane!

Linker
05. rujan 2024 10:26