Regija

Zelg Galešić objasnio zašto se Ivan Vitasović povukao s FNC-a 19: ‘Probudio se s užasnim bolovima‘

Zelg Galešić i Ivan Vitasović

 FNC
Ozljeda je spriječila Ivana Vitasovića da brani svoj pojas FNC prvaka protiv bivšeg UFC i PFL borca

Pisali smo ranije danas kako je prvak FNC-ove teške kategorije Ivan Vitasović morao otkazati svoj nastup 7. rujna na FNC 19 priredbi u pulskoj Areni. Kao zamjena umjesto Vitasovića, uskočio je Miran ‘‘SloRocky‘‘ Fabjan koji će se boriti protiv Yorgana De Castra za privremeni naslov prvaka.

Vitasovićev trener iz pulskog Trojana, Zelg Galešić, dao je više informacija o ozljedi koja je spriječila FNC prvaka da za devet dana brani svoj pojas protiv bivšeg UFC i PFL borca, De Castra.

Putem Instagrama, Galešić je napisao: ‘‘Ovo se sve izdogađalo jutros između 10:30 i 12:30. Pustite teorije zavjere. Ivan Vitasović se probudio s užasnim bolovima u rebrima. Da ga pitate gdje i kada je slomio rebro, ni sam nezna. U 11h je dobio nalaze. Ja i SloRocky smo na kavi u to vrijeme dogovarali hoće li on biti zamjena ako je ozljeda opasna. Kada smo sve izvagali i kada sam vidio samopouzdanje koje Miran ima, odlučili smo prihvatiti izazov. Ivan je van kaveza, a Miran unutra. Hrabrost je uvijek nagrađena. Ajmo!‘‘

Vitasović ima četiri pobjede u FNC-u i sve pobjede je ostvario prekidom (KO/TKO). Posljednju borbu je odradio u poljskom KSW-u u svibnju ove godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Filipa Stawowyja. Nadamo se Ivanovom brzom oporavku i povratku u akciju.

Linker
05. rujan 2024 12:17