Regija

‘Bomba‘ na FNC-ovom eventu u Puli! Vaso i ‘Croata‘ ušli su u kavez, potvrđen je njihov revanš!

Vaso Bakočević (lijevo) i Francisco Croata Barrio

 Screenshot (voyo.hr)
Dvojica velikih rivala iz regije napokon su ugovorili revanš, a borbu ćemo gledati za dva mjeseca

Jedan od najiščekivanijih revanša u regiji danas je dobio službenu potvrdu! Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio i Vaso Bakočević ponovno će se obračunati unutar kaveza, a potvrda je upravo došla tijekom FNC-ovog eventa u Puli.

Poznato je da je Bakočević došao u Pulu podržati timskog kolegu Aleksandra Jankovića, a čelnici FNC-a iskoristili su priliku te su inicirali sučeljavanje ‘‘Croate‘‘ Barrija i Vase Bakočevića unutar kaveza u pulskoj Areni. Vaso je u kavez ušao bez majice te je poručio kako time želi dokazati ‘‘da je najlošije građen borac u povijesti FNC-a.‘‘. Dodao je Vaso da MMA gotovo niti ne trenira i ozbiljno razmišlja da počne piti alkohol, ali svejedno planira poraziti ‘‘Croatu‘‘.

Dvojica boraca sučeljavanje su odradili ususret revanšu koji će odraditi 4. studenog (11. mjesec) u Beogradu! Dobro ste pročitali, revanš između ‘‘Croate‘‘ i ‘‘Psihopate‘‘ gledat ćemo na spektaklu u Beogradu, a već ovaj meč garancija je spektakla i velikog interesa od strane publike.

Podsjećamo, između Bakočevića i ‘‘Croate‘‘ dugi niz godina postoje određene tenzije, a u devetom mjesecu 2021. godine napokon su dobili priliku obračunati se u kavezu. Već u prvoj rundi, gotovo na samom početku meča, Vaso je ozlijedio lijevu nogu nakon promašenog ‘‘low kicka‘‘ i uz bolnu grimasu završio je na tlu. Barrio je iskoristio ukazanu priliku i Bakočevića je završio ‘‘giljotinom‘‘ nakon točno 60 sekundi borbe. Sve se odvilo u Šibeniku na FNC-ovom eventu, a Vaso već dulje vrijeme želi priliku za revanš.

Fanovima u regiji također je bilo žao jer se Bakočević ozlijedio na samom početku borbe i nismo imali priliku vidjeti nešto više akcije od strane ove dvojice boraca. Nadamo se da se nitko neće ozlijediti u Beogradu i da će obojica pružiti meč na maksimumu svojih mogućnosti. Vrijeme je da napokon saznamo tko je uistinu bolji borac.

Linker
16. travanj 2024 04:38