Regija

FNC objavio prvu najavu za priredbu u Beogradu, moguće je i osvojiti ulaznice! Pogledajte što su napisali na svom Instagramu

FNC Beograd

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Prošlo je samo nekoliko dana od Pule, ali ‘the show must go on‘

FNC 12 spektakl u Puli pružio je gledateljima pravu priredbu za pamćenje. Organizacija je dobila nove prvake u velter (Nikola Joksović) i poluteškoj kategoriji (Matej Batinić), Ivan Vitasović je obranio svoj teškaški pojas, a gledali smo i mnoge druge zanimljive mečeve.

Prošlo je samo nekoliko dana od te priredbe, ali poznata je ona "the show must go on" te su sada oči uprte u FNC 13 priredbu koja će se održati 4.11. u Beogradu, točnije Štark Areni. Poznato je da će priredbu predvoditi Vaso Bakočević i Francisco Barrio nakon što su odradili sučeljavanje u Puli, a o ostalim borcima koji bi trebali nastupiti u srpskoj prijestolnici možete pročitati u intervjuu kojeg smo nedavno odradili s Draženom Forgačem.

Organizacija je danas na svom Instagram profilu objavila prvu najavu za beogradsku priredbu, a pripremili su i malo iznenađenje za svoju publiku. Naime, u komentarima mogu složiti svoj "fight card" iz snova te osvojiti ulaznice za "event", a vidljivo je i koga se najviše želi na ovoj priredbi.

Najpoželjniji borci definitivno su Vaso i Croata, zatim mnogi žele vidjeti Ivana Erslana protiv Aleksandra Ilića, iako je to već "otpalo" budući da se najbolji hrvatski poluteškaš bori tri tjedna prije toga u KSW-u, a Ilić vuče ozljedu ruke. Tu je naravno i domaća zvijezda Marko Bojković, a za sve ostale navedene uđite u komentare objave.

Koga biste vi htjeli vidjeti u Beogradu? Pišite nam u komentare na naš Facebook profil!

Linker
17. travanj 2024 11:59