Regija

BORILAČKI TJEDAN: Kattar i Emmett garantiraju ‘vatromet‘, ali FNC 6 također izgleda sjajno

UFC on ESPN 37

 Ufc
Vikend koji slijedi donosi nam pregršt zanimljivosti kad su u pitanju borilački eventi

Nakon velikog UFC 275 eventa kojem smo svjedočili proteklog vikenda, UFC nastavlja s nešto manje zvučnom, ali itekako zanimljivom priredbom. Međutim, oči regionalnih MMA fanova bit će uperene prije svega prema Karlovcu i FNC 6 eventu, a niti boksački fanovi neće ostati zakinuti ovog vikenda.

UFC on ESPN 37:

Novi UFC-ov event predvodit će obračun četvrtorangiranog (Kattar) i sedmorangiranog (Emmett) izazivača perolake kategorije. Oba borca itekako su moćni udarači, ne bježe od otvorenih razmjena i ovo bi mogao biti pravi vatromet. Donald Cerrone i Joe Lauzon obračunat će se u sunaslovnoj borbi večeri, a gledat ćemo i borce kao što su Kevin Holland, Joaquin Buckley, Phil Hawes, Adrian Yanez itd.

Gdje: Moody Center, Austin Texas, USA

Kad: u noći sa subote (18.06.) na nedjelju (19.06.). Event započinje u subotu od 22:00h, a ''main card'' starta u nedjelju, od 01:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

FNC 6

Najbolja hrvatska MMA promocija održat će svoju drugu ovogodišnju priredbu. Ivan Vitasović i Oli Thompson borit će se za titulu u teškoj kategoriji, a nastupi boraca kao što su Satoshi Ishii, Oli Thompson, Vladimir Filipović itd. samo pokazuju koliko FNC raste. Naravno da neće izostati niti nastupi mladih talenata kao što su Marin Mikulić, Patrik Čelić, Ilija Brkan, Mateo Bolfan itd.

Gdje: Školska sportska dvorana, Karlovac

Kad: Petak (17.06.). Preliminarni dio priredbe počinje u 20:00h, a ''main card'' kreće od 22:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

PFL 4 2022:

Ovog tjedna PFL otvara drugo kolo svoje ovogodišnje sezone. Tri tjedna u nizu PFL će održavati po jednu priredbu, a ciklus započinje mečevima u lakoj i u poluteškoj kategoriji. Clay Collard i Alexander Martinez predvode program.

Gdje: Overtime Elite Arena, Atlanta, USA

Kad: U noći s petka (17.06.) na subotu (18.06.). Priredba započinje u subotu, od 01:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

KSW 71:

Najbolja poljska MMA promocija ove godine najavila je jedan event svakog mjeseca, a ovomjesečna KSW-ova priredba održava se upravo ovog vikenda. Marian Ziolkowski branit će titulu u lakoj kategoriji, a protivnik će mu biti Sebastian Rajewski, borac kojeg je Filip Pejić 2020. godine nokautirao nakon 12 sekundi borbe. Marcin Rozalski i Errol Zimmerman nastupit će u kickboxing meču koji će odradit s MMA rukavicama, bit će tu još pregršt poznatih KSW-ovih boraca na programu.

Gdje: Torun, Poljska

Kad: Subota (18.06.). Priredba starta od 19:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Artur Beterbiev vs. Joe Smith Jr.

Ranije smo spomenuli da boksački fanovi neće ostati zakinuti, misleći na ovu poslasticu u poluteškoj kategoriji. Dvojica od tri trenutno najbolja poluteškaša svijeta odmjerit će snage, a ulog su čak tri svjetske titule. Beterbiev će branit svoj WBC i IBF pojas, dok Smith na stol stavlja WBO titulu svjetskog prvaka. Beterbiev je nokautirao protivnike u svih 17 dosadašnjih nastupa, a Joe Smith samo je jednom poražen nokautom, davne 2010 godine. Spektakl je zagarantiran.

Gdje: New York, USA

Kad: U noći sa subote (18.06.) na nedjelju (19.06.). Beterbiev i Smith u ringu bi se trebali naći oko 05:30h ujutro.

Linker
26. travanj 2024 08:09