Regija

BORILAČKI TJEDAN: Vraća se ‘Savage‘ Babić, FNC otvara borilačku sezonu priredbom u Ljubljani

Babić vs. Robinson/FNC 16

 Instagram (alen Babić, Fnc)
Ne očekuje nas puno priredbi, ali ove navedene će zasigurno biti zanimljive svakom domaćem fanu borilačkih sportova

Nakon nešto slabijeg borilačkog vikenda, uskrsni nam vikend donosi definitivno zanimljiviji sadržaj, pogotovo za domaću publiku. Iako UFC ponovno nudi nešto slabiji event, naš glavni fokus će biti na povratku ‘‘Savagea‘‘ Babića te na FNC-ovoj priredbi u Ljubljani. Dvije su to stvari koje će zanimati svakog domaćeg fana, a u nastavku donosimo više detalja.

Alen Babić vs. Steve Robinson

Nakon što je u četvrtom mjesecu prošle godine izgubio u meču za WBC-ovu titulu u bridger kategoriji od Lukasza Rozanskog, ‘‘Savage‘‘ se konačno vraća u ring! Bila je to nešto duža pauza od onoga što smo od njega navikli, a sada debitira s novim timom ljudi oko sebe i novim trenerom. Ovoga puta nastupa u teškoj kategoriji gdje ga čeka Steve Robinson (6-2), a dvojac će se boriti na priredbi koju predvode Fabio Wardley i Frazer Clarke.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: U nedjelju, 31.3. od 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

FNC 15: Slo Rocky vs. Žgela

Došlo je vrijeme i da FNC konačno otvori ovu borilačku godinu, a priredba u Ljubljani je idealan način da se to i učini. Nakon meča protiv Tome Spahovića, Miran Fabjan doživio je ogroman uspon kada je u pitanju popularnost među domaćim fanovima. Ovoga puta ga očekuje vinkovački nokauter Mario Žgela, kojemu je ovo također velika prilika. Osim njih dvojice, očekuje nas povratak Uroša Jurišića, a nastupit će i legendarni Bojan ‘‘Želva‘‘ Kosednar. Ivica Trušček ide na Marka Vardjana, a Jordan Barton će braniti svoju titulu u perolakoj kategoriji.

GDJE: Arena Stožice, Ljubljana

KAD: U subotu, 30.3. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC on ESPN 54 – Blanchfield vs. Fiorot

Kao što smo već i napisali, UFC i ovog vikenda nudi nešto slabiji event, iako je definitivno bolji od onoga što smo gledali prošli tjedan. Vicente Luque borit će se protiv Joaquina Buckleyja, a legendarni Chris Weidman ide na Bruna Silvu. Erin Blanchfield i Manon Fiorot će predvoditi priredbu, a nadamo se nešto boljim borbama nego prošloga tjedna.

GDJE: Atlantic City, New Jersey

KAD: U noći sa subote (30.3.) na nedjelju (31.3.) od 00:00. Glavni dio starta od 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
11. travanj 2024 03:32