Regija

BORILAČKI TJEDAN: Vraća se UFC, gledat ćemo novi nastup Mladena Kujundžića

Roman Dolidze i Nassourdine Imavov

 UFC
Tu je i novi nastup ponajvećeg hrvatskog MMA talenta Luke Milidragovića

Na samom smo kraju prvog mjeseca u godini... Brzo je proletjelo, a? Ulazimo u mjesec ljubavi, veljaču, a prvog vikenda čekaju nas i neke borilačke priredbe. Nakon što su pauzirali prošlog vikenda, vraća se UFC, a gledat ćemo i nove nastupe nekih hrvatskih boraca.

UFC Fight Night 235: Dolidze vs. Imavov

Kao što smo već i najavili, nakon pauze poslije UFC-a 297, ovog ćemo vikenda gledati novu priredbu u režiji najjače svjetske MMA organizacije. Svjetla pozornice u glavnoj borbi večeri ukrast će osmi i jedanaesti borac na ljestvici srednje kategorije, Roman Dolidze i Nassourdine Imavov. Gledat ćemo i meč Renata Moicana s Drewom Doberom, dok preliminarni dio zatvara Molly McCann.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kada: U noći sa subote (3.2.) na nedjelju (4.2.). Preliminarni dio kreće u 22.00, dok je glavni dio na rasporedu od 1.00 poslije ponoći.

Popis borbi: OVDJE

RCC Fair Fight 24: Kujundžić vs. Petrenko

Upravo na našem portalu imali ste mogućnost ekskluzivno saznati da Mladen Kujundžić ima novi meč, a napokon je i došlo vrijeme za to.

Ivan Petrenko bit će borac koji će ukrstiti rukavice s našim Kujundžićem. Radi se o vrlo opasnom ruskom kickboksaču, svojevrsnom ‘‘projektu‘‘ RCC organizacije koji je odradio četiri nastupa te ima isto toliko pobjeda, ali nadamo se da će mu "Dynamite" prekinuti taj niz.

Gdje: Jekaterinburg, Rusija

Kada: U subotu (3.2.). Priredba kreće u 13.00.

NFC 17: Milidragović vs. Davlyatmirov

Uvijek se veselimo borbama jednog od najperspektivnijih hrvatskih MMA boraca, Luke Milidragovića (3-0). Talentirani Dubrovčanin napokon će ući u kavez ovog vikenda, a protivnik će mu biti njemački borac ruskog podrijetla Hamza Davlyatmirov. Nadamo se da će Milidragović nastaviti pobjednički niz, a da ćemo ga nakon toga i češće gledati u kavezu.

Gdje: Castello, Düsseldorf

Kada: U subotu (3.2.). Priredba je na rasporedu u 18.00.

Popis borbi: OVDJE

Linker
23. travanj 2024 16:37