Regija

Camur: 'Nitko me ne može udariti jako poput Stipe Miočića'

Stipe Miočić i Aleksa Čamur
 Instagram
Aleksa Camur uspješno se predstavio na najvećoj MMA pozornici. Mladi borac srpskog porijekla prošlog je vikenda na UFC 246 priredbi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Justina Ledeta i tako poboljšao svoj niz neporaženosti na 6-0.

Bio je to za 24-godišnjaka iz Ohija UFC debi kojeg je izborio zahvaljujući impresivnom nastupu u 'Dana White's Contender Seriesu'.

Camurov nastup u Las Vegasu iz prvih je redova pratio i njegov timski kolega Stipe Miočić. Aktualni teškaški prvak strastveno je navijao i svojim uputama pomagao suborcu iz Strong Style Fight tima.

"Čuo sam Stipu dok sam se borio. Glava mi je bila prazna, čuo sam samo Stipin glas i glas svojih trenera. Osjetio sam kako se naginje preko ograde i viče. Jako ga cijenim. Mislim da je vikao da ga odgurnem od sebe, pritisnuo sam ga, ali znao sam da je čvrst i morao sam biti oprezan", otkrio je Aleksa u tekstu koji smo još ranije prenijeli, a neke dodatne detalje iz njegove suradnje sa Stipom donio je ugledni borilački portal MMA Junkie.

"Treniram sa Stipom što je više moguće. On mi itekako pomaže u karijeri. On stvarno udara jako pa uvijek znam kad ulazim u borbe da nitko od ovih likova neće udarati toliko snažno kao on. On me savjetuje u, ali i izvan Octagona. Ne samo Stipe, već cijeli Strong Style", izjavio je Camur dodavši da mu je bilo važno otvoriti godinu pobjedom te da sada slijede novi treninzi i priprema za što uspješnijih 12 mjeseci.

Linker
05. svibanj 2024 12:03