Regija

Čeka nas još jedna sjajna borba na FNC-u 13: Ognjen Babić borit će se s perspektivnim Francuzom

Ognjen Babić i Axel Nobou

 FNC
Ovo će biti peti profesionalni nastup srpskog talenta

Dva su tjedna ostala do FNC 13 priredbe u Beogradu, a "fight card" se polako kompletira. Nedavno smo saznali protivnike Marine Spasić i Ivice Truščeka, a danas smo dobili još jednu potvrdu: vraća se Ognjen Babić!

Jedan od najperspektivnijih regionalnih velteraša u Pioniru će odraditi peti profesionalni nastup. Posljednju je borbu odradio na Bushido 88 priredbi u travnju ove godine kada je prisiljavanjem na predaju slavio protiv Mitka Ilieva u prvoj rundi. Ima i jedan profesionalni nastup na FNC-u, a riječ o finalu treće sezone Armagedona kada je na FNC-u 8 u Sutinskim Vrelima slavio protiv Luke Vargovića. Od te četiri pobjede tri su došle prekidom te je za očekivati da će isto tražiti pred domaćom publikom.

Preko puta njega u oktogonu će stajati francuski borac Axel Nobou (3-1). Sve tri pobjede ostvario je prekidom, a posljednji je nastup odradio u srpnju ove godine kada je u trećoj rundi upisao pobjedu protiv mađarskog borca Rolanda Szolnokija, koji je svojevremeno također nastupio na FNC-u 10 u Ljubuškom, a bolji od njega bio je Tomislav Sičaja. Što se tiče Noboua, posljednje dvije borbe odradio je u Hexagone MMA promociji, a ovo će mu biti debi u najjačoj hrvatskoj MMA organizaciji.

Podsjećamo da će se FNC 13 priredba održati 4. studenog u Dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir), a ulaznica je ostalo još jako malo te vas potičemo da ako planirate put Beograda, nabavite vrijedan komad papira čim prije.

Linker
01. svibanj 2024 03:08