Regija

FNC priprema zanimljiv program u nedjelju: Čeka nas 12 mečeva, ali i intervjui glavnih zvijezda FNC 13 eventa

FNC 13 - Pre fight exclusive poster

 Fnc
Najbolja domaća MMA organizacija napravit će uvertiru za nadolazeći spektakl u Beogradu

Još uoči FNC 11 eventa održanog ranije ove godine u zagrebačkoj Areni, FNC je organizirao zanimljiv uvodni program, točnije kombinaciju borilačkog eventa i emisije u kojoj odrađuju intervjue s glavnim zvijezdama nadolazećeg eventa.

Praksa se pokazala uspješnom i FNC će u nedjelju organizirati takav program ususret FNC 13 eventu koji će se 4. studenog (11. mjesec) održati u Beogradu. Paralelno ćemo gledati čak 12 amaterskih mečeva i intervjue sa osmoricom boraca koji će nastupiti na FNC 13 priredbi.

Među borcima koji će odraditi intervju u nedjelju navečer svakako se ističu Nikola Joksović, Savo Lazić, ‘‘Croata‘‘ Barrio i Vaso Bakočević kao glavne zvijezde tog eventa, ali gledati ćemo i razgovore s Markom Bojkovićem, Ognjenom Babićem, Aleksandrom Vukosavljevićem i legendarnim Ivicom Truščekom.

Što se amaterskih mečeva tiče, radi se o pravom amaterskom eventu koji čine ‘‘undercard‘‘ i ‘‘main card‘‘. U glavnoj borbi večeri čeka nas obračun poluteškaša. Tiriel-Luka Abramović borit će se protiv također hrvatskog borca, Marka Perkovića.

Čeka nas i novi nastup Marka Ančića, borca kojeg u ATT-ju vide kao jednu od glavnih uzdanica za budućnost. Mladi Ančić borac je lake kategorije, proteklih godina etablirao se kao vrhunski ‘‘grappler‘‘, a već neko vrijeme gradi i MMA karijeru. Nikola Dimovski iz Crne Gore bit će Ančićev protivnik na ovoj priredbi.

Čekaju nas nastupi još nekih poznatih regionalnih talenata kao što su Denis Kovačević, Luka Radulović, Ognjen Radaković, Jan Gojsalić, Niko Martan itd.

Program započinje u nedjelju (22.10.) od 18:00h, a prijenos uživo bit će dostupan na FNC-ovom YouTube kanalu.

Linker
30. travanj 2024 07:01