Regija

Cormier se osvrnuo na Rakićevu borbu protiv Santosa: ‘Trebali su obojica izgubiti‘

Aleksandar Rakic vs. Thiago Santos (UFC 259)
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bivši UFC-ov dvostruki prvak vjerojatno nije fan austrijsko-srpskog borca

Daniel Cormier bio je službeni UFC-ov komentator na UFC Fight Night 193 priredbi koju je predvodila borba Thiaga Santosa i Johnnyja Walkera. Tijekom borbe je nekoliko puta izrazio svoje simpatije prema obojici, a posebno prema Santosu. Tako se osvrnuo i na Santosov poraz u borbi protiv Aleksandra Rakića, komentirajući kako je Brazilac u toj borbi bio ozlijeđen. To nije ponovio samo jednom, očito pokušavajući opravdati poraz koji je Marreti u tom trenutku bio treći u nizu.

Nekima je to upalo u uho pa se tako javio jedan Rakićev podržavatelj koji je Cormiera upitao zašto je to više puta ponovio, dodavši kako je Rakić čisto pobijedio te da ne zaslužuje tako ponižavanje te pobjede. Isti vjerojatno nije dobio odgovor kakvom se nadao.

"Iskreno, uopće me nije briga. Najgora borba svih vremena, volio bih da su obojica izgubili", odgovorio je Cormier fanu, time se pridruživši brojnim nezadovoljnim fanovima.

Iako Rakiću ovo nije prva, a sigurno niti posljednja upućena primjedba u vezi spomenute borbe, odlučio je kratko Cormieru odgovoriti.

"Zašto si tako osjetljiv veliki momče? Haha", napisao je Rakić podijelivši Cormierov 'tvit', očito ne baš uzbuđen po pitanju toga što je DC izjavio. Ipak, upravo takav nastup protiv Santosa vjerojatno je glavni razlog zašto ga je Jiri Prochazka preskočio na poziciji prvog idućeg izazivača.

Rakić je borbu Santosa i Walkera pratio u prijenosu te je tijekom njega napisao kako je poprilično izjednačena. Istu na njenom samom kraju nije komentirao.

Linker
18. travanj 2024 04:43