Regija

COVID-19 kod člana Cro Cop Teama: Satoshi Ishii otkazao subotnju borbu na SBC 29

Satoshi Ishii
 screenshot/SBC
SBC 29 ostao je bez borbe za titulu teške kategorije između Satoshija Ishiija i Marka Petkovića

Nažalost, COVID-19 donio je probleme Serbian Battle Championship promociji, koja će u subotu 7. studenog održati svoju 29. priredbu. Sudionik jedne od glavnih borbi, SBC-ov prvak teške kategorije Satoshi Ishii, prisiljen je otkazati svoj nastup zbog pozitivnog testa na COVID-19.

SBC je tu vijest otkrio u objavi na Instagramu te su Ishiiju poželjeli brz oporavak. Također su dodali kako će pronaći zamjenskog protivnika za beogradskog teškaša Marka Petkovića (3-1), koji bi tako i dalje trebao ostati dio ove priredbe. Ishii, koji je član Cro Cop Teama, se do sada nije izjasnio po pitanju svog COVID-19 testa pa ne znamo je li samo pozitivan ili je razvio i neke simptome, kao što ne znamo kakva je situacija s ostalim članovima Cro Cop Teama.

Nažalost, SBC šampion u teškoj kategoriji, i japanski osvajač olimpijske zlatne medalje, koji živi i trenira u...

Objavljuje Serbian Battle Championship - SBC u Utorak, 3. studenoga 2020.

SBC 29 priredba svakako će se održati, a njena glavna borba donosi ogled za titulu velter kategorije između prvaka Vladislava Kancheva i izazivača Bojana Veličkovića. Svoj novi nastup upisat će Slobodan Maksimović, kojem je protivnik Sergio de Jesus Santos iz Brazila, a vrlo intrigantna je i borba neporaženog Stefuna Negucića protiv Giana Siqueire. Cijeli SBC 29 program možete pogledati na Tapologyju.

Linker
24. travanj 2024 09:47