Regija

Cro Cop ima poruku za sve koji se žale na mjere izolacije: 'Sjetite se samo žena i djece iz Vukovara!'

Mirko Filipović
 Screenshot/Facebook
Legendarni Mirko Filipović još jednom se obratio fanovima na Facebooku i prokomentirao aktualnu situaciju u Hrvatskoj povodom uvođenja strožih mjera zbog straha od širenja koronavirusa.

Umirovljena MMA ikona priznaje da mu teško pada život u izolaciji, žali što ne može kartati s prijateljima, a vrijeme između treninga krati gledanjem filmova i snimanjem poruka za svoje fanove.

Mirko je u ranijoj poruci pozvao svoje sugrađane da se pridržavaju pravila o izolaciji i socijalnom distanciranju, da ne izlaze iz svojih domova osim u slučaju nužde, a sada se obratio i onima koji se žale takve mjere.

"Sjetite se samo ekipe iz Vukovara - žena, djece, civila, koji su bili u podrumu gladni, žedni, neokupani, dok se pucalo po njima... Mi ipak imamo sav komfor koji pružaju kuća ili stan", rekao je Mirko u obraćanju fanovima na Facebooku.

Odgovorio je Cro Cop i na nekoliko pitanja fanova, a na komentar o mogućem uvođenju policijskog sata zbog brojnih slučajeva nepoštivanja uvedenih mjera, rekao je: "Ljudi, nemojte to zazivati".

Linker
06. svibanj 2024 09:30