Regija

Cro Cop o borbi Miočića i Ngannoua: ‘Stipe zaslužuje revanš, ali ne znam koliko je to pametno‘

Mirko Filipović i Stipe Miočić
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
‘Ja Ngannoua mogu pobijediti s lakoćom - u šnapsu, u beli pa vjerujem i u šahu‘

Mirko Filipović iz svoje se dvorane na Borčecu ukratko osvrnuo na nedavno održan meč u kojem je Francis Ngannou detronizirao Stipu Miočića.

"Već nakon Stipinog prvog pokušaja rušenja, kad je ovaj to s lakoćom obranio, Stipe je bio u velikim problemima i nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti", komentirao je za Novu TV legendarni Cro Cop.

Miočić i Ngannou sada su na 1-1. Treći susret definitivno je moguć, no vjeruje li Mirko da će Stipe zaista i dobiti priliku za novi okršaj s 'Predatorom'?

"Pa mislim s obzirom na rezultat njegov - svakako da. Hoće li on tu doći, koliko će to biti marketinški i financijski isplativo UFC-u ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva svakako, svakako da bi trebao dobiti revanš. Sad, da budem iskren, koliko je to pametno – ne znam. Mislim da je Ngannou trenutno sad na vrhuncu svoje karijere i ne vidim baš da ga netko može tako lako skinuti", smatra Filipović.

Cro Cop već neko vrijeme uživa u zasluženoj mirovini, no što bi bilo da se on sretne s aktualnim UFC-ovim prvakom?

"Ja ga mogu pobijediti s lakoćom da se sretnemo, bez problema ikakvih - u šnapsu, u beli pa vjerujem i u šahu da bih ga pobijedio bez ikakvih problema", u šali će Mirko.

Jedna tema bio je i nastup Ante Delije na PFL-ovom turniru, istom onom na kojem ćemo gledati još nekoliko poznatih lica, uključujući slavnog Brazilca Fabricija Werduma.

"Čeka ga težak, težak turnir, ja vjerujem da Ante može otići do kraja. Ante ima kvalitetu definitivno, Ante je super opasan, spreman, motiviran, gladan uspjeha, psihički vjerujem i najstabilniji borac tamo danas - taj čovjek se ne boji ničega i to je jedna velika prednost u odnosu na sve ostale borce", rekao je Cro Cop na ovu temu.

Delija: Kad-tad ću doći do UFC-a

'Hodajuća nevolja' prema tituli i milijun dolara vrijednoj nagradi krenut će preko Brazilca imena Bruno Cappelozza (6. svibnja).

"Mislim da je dobar borac, udarač je, stilski mislim da mi odgovara i koncentriran sam na sebe. Ako ja budem najbolji u ovome što radim, mislim da on neće imati šanse", rekao je Delija koji je prošle godine trebao debitirati za UFC i to borbom protiv Francuza Cyrila Ganea, ali zbog problema s ugovorom koji ga je držao vezanim uz PFL, do tog susreta nije nikad ni došlo.

"To je moj san bio da dođem u UFC, da se borim tamo. Ja ću tamo opet doći u svakom slučaju - prije ili kasnije", samouvjereno je proučio Ante.

Linker
24. travanj 2024 11:30