Regija

‘Croata‘ Barrio i Antun Račić uspješno odradili službeno vaganje, protivnici im također točni

Barrio vs. Kazieczko

 Screenshot (youtube, Ksw)
Dvojica hrvatskih boraca nastupa na sutrašnjem KSW eventu, a Filip Bradarić je otkazao zbog ozljede

Sutra nas očekuje KSW 76 priredba koju predvode Parnasse i Rajewski, ali ono što nas sve najviše zanima jesu nastupi dvojice hrvatskih boraca. Inače, trebao je nastupiti i Filip Bradarić ali ne nažalost otkazao zbog ozljede, tako da sutra od 19 sati pratimo nastupe ‘‘Croate‘‘ Barrija i Antuna Račića.

Barrio nije nastupao od petog mjeseca ove godine, a u trenutno posljednjem nastupu je ‘‘submissionom‘‘ svladao Lukasza Rajewskog. Bila mu je to ukupno druga pobjeda u KSW-u, a izgubio je samo jednom i to u debiju, no uskoro je ispravio poraz i upisao dvije pobjede. U međuvremenu se borio i protiv Vase Bakočevića, a sutrašnji protivnik mu je Maciej Kazieczko (8-2) koji je sve svoje profesionalne borbe odradio u KSW-u (osim prve), a 2020. je pobijedio Karla Caputa.

image

Račić vs. Jojua

Screenshot (youtube, Ksw)

Antun Račić prvi je i ujedno bivši prvak bantam kategorije, a nakon gubitka pojasa KSW se jako ružno ponio prema njemu te ga je maknuo u stranu iz priče oko pojasa. U posljednja dva KSW nastupa je poražen, a pobjedama se vratio u četvrtom mjesecu na EMC 9 priredbi. Protivnik mu je u profesionalnoj karijeri poražen samo jednom, i to čak 2017.

Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati sutrašnju priredbu, a do tada rezultate službenog vaganja možete pronaći ispod:

KSW 76 - Rezultati vaganja (u lb)

Salahdine Parnasse (155) vs. Sebastian Rajewski (155)
Adrian Bartosinski (171) vs. Krystian Kaszubowski (170)
Pawel Pawlak (186) vs. Tom Breese (185)
Brian Hooi (171) vs. Artur Szczepaniak (171)
Maciej Kazieczko (156) vs. Francisco Albano Barrio (156)
Antun Racic (136) vs. Zuriko Jojua (136)
Albert Odzimkowski (185) vs. Henry Fadipe (185)
Gracjan Szadzinski (156) vs. Valeriu Mircea (155)
Marek Samociuk (257) vs. Kamil Gawryjolek (224)

Linker
24. travanj 2024 13:18