Regija

(VIDEO) ‘Croata‘ nokautiran u samoj završnici borbe, prije toga preživio brutalno koljeno

Francisco Barrio

 Screenshot (twitter, @ksw_mma)
Težak poraz simpatičnog ‘Croate‘

Pobjedu nažalost nije uspio upisati niti ‘Croata‘ Barrio. Nakon što je Antun Račić poražen borbu prije jednoglasnom sudačkom odlukom, ista sudbina zadesila je i Francisca. No njegov poraz bio je dosta teži, pošto je već u drugoj rundi završio u teškom ‘knockdownu‘, gdje ga je nakon serije udaraca spasilo zvono.

Kazieczko je ‘Croatu‘ završio nakon serije udaraca krajem treće runde, čime je prekinut njegov vrhunski niz pobjeda u KSW-u.

Karijera simpatičnog ‘Croate‘ unutar KSW organizacije do danas je tekla briljantno, gdje je u posljednja dva nastupa upisao pobjede, kao i na FNC eventu koji je odradio u međuvremenu kada se borio protiv Vase Bakočevića. Jedini meč u KSW-u koji je ‘Panchi‘ izgubio bio je onaj prvi protiv Mateusza Legierskog i to većinskom odlukom sudaca.

Njegov protivnik Maciej Kazieczko je gotovo cijelu svoju karijeru izgradio unutar KSW organizacije, gdje je upisao sedam pobjeda i dva poraza. U posljednjoj borbi je odnio pobjedu, tako da mu je bilo u cilju da nastavi pobjednički niz i upiše i drugu uzastopnu pobjedu, u čemu je i uspio. Zanimljiv je podatak da je Maciej u jednom od nastupa za KSW organizaciju pobijedio i jednog našeg borca iz Dubrovnika, Karla Caputa prije nešto više od dvije godine.

Snimku problema u kojima se ‘Croata‘ našao u drugoj rundi pogledajte u nastavku članka.

Linker
23. travanj 2024 08:02