Regija

Croata Barrio kratko i jasno reagirao na Vasinu žestoku prozivku

Francisco Albano Barrio

 Instagram
Na sedam i pol minuta prozivke odgovorio je Francisco jednom rečenicom

Francisco Albano Barrio ili svima poznatiji kao Croata, ostvario je u rujnu prošle godine veliku pobjedu nad Vasom Bakočevićem. Nije to bila pobjeda kakvoj se nadao, budući da je istoj kumovala ozljeda Crnogorca, no svakako mu je donijela zadovoljstvo nakon preko dvije godine prozivanja te nekih ugovaranja pa otkazivanja borbe i čekanja kad će termin napokon doći.

Sve što se te večeri na šibenskoj kuli dogodilo jednostavno poziva na održavanje revanša. A čini se da je on blizu, barem ako ćemo se voditi onime što je Vaso Bakočević rekao u svojoj novoj objavi na YouTube kanalu. On je u sedam i pol minuta monologa uputio Croati nekoliko ne baš lijepih poruka, uz dodatak kako se revanšu veseli, ali da službenu ponudu još uvijek nije dobio.

Što na to kaže Croata? Pa recimo da je nešto i izjavio, putem svog Instagram profila. Istu objavu podijelio je na svom profilu u obliku standardne objave, ali i putem Instastoryja, ako je nekome na onaj način promakla. Ne moramo ju prenositi, dovoljno ju je podijeliti unutar ovog teksta.

Barriu su mnogi zamjerili način na koji je svoju pobjedu proslavio, kad je bilo jasno da mu je posao zbog Vasine ozljede bio olakšan, no isto tako je jasno kako su emocije pred borbu bile izuzetno jake, a nema sumnje kako su iste ostale i sada.

Vaso je spominjao da je dobio informaciju kako bi se FNC priredba koju će njihov revanš predvoditi trebala održati krajem veljače ili početkom ožujka. Takve informacije čuli smo i sami, posebno nakon što je neslužbeno najavljena borba Filipa Pejića i Ronnyja Jasona. Ipak, potvrde još uvijek nema, a možemo pretpostaviti kako je to tako zbog i dalje vrlo neizvjesne situacije po pitanju COVID-19 pandemije te eventualno novih mjera koje bi mogle uskratiti punu dvoranu u kojoj će se priredba održati. Pretpostavljamo kako je riječ o Domu sportova, gdje se već jedan FNC trebao održati, no zbog gore spomenutih razloga se to nije dogodilo. Nema sumnje kako organizatori ovog puta s pravom pušu i na hladno.

Linker
14. travanj 2024 16:26